luni, 8 iulie 2013

Slăbeşte rapid şi uşor, folosind hipnoza şi adoptând un stil de viata sănătos!

Cum te poate ajuta hipnoza să slăbeşti?
Hipnoza este o modalitate rapidă şi eficientă de a schimba obiceiuri dăunătoare, cum ar fi mâncatul în exces – cauza principală pentru care oamenii se îngraşă!
Există două cauze majore care contribuie la creşterea în greutate:
1. Obiceiuri negative, cum ar fi mâncatul în exces sau consumul unor alimente nocive pentru sănătate. Aceste obiceiuri pot să se dezvolte în copilărie sau în alte situaţii din viaţă (maternitate etc.). Odată formate, sunt dificil de înlăturat doar cu ajutorul voinţei. Hipnoza poate cu uşurinţă să producă schimbările pe care le doreşti în obiceiurile tale de alimentaţie.
2. Asocierea dintre mâncare şi sentimente. Majoritatea persoanelor fac această legătură. De exemplu, multe persoane mănâncă din plictiseală sau din cauza stresului. Altele nici nu realizează că mănâncă pe fond emoţional.
Odată instalată o obişnuinţă alimentară, se intră într-un cerc vicios deoarece şi alimentele generează anumite stări şi sentimente. În mod obişnuit, este nevoie de informaţii şi voinţă ca să întrerupi acest cerc şi să faci alegerile sănătoase pentru corp.
Tehnicile hipnotice te ajuta să depăşeşti cauzele şi sursele de stres care te determină să mănânci în exces. Acest proces, corelat cu înţelegerea modului în care funcţionează hipnoza, te ajuta să elimini dorinţa de a mânca atunci când nu îţi este foame cu adevărat.
Pe parcursul acestui proces, înveți „Limbajul Secret al Sentimentelor”. Prin înţelegerea modului în care sentimentele tale funcţionează, poți să controlezi foarte uşor cantitatea şi calitatea alimentelor pe care le consumi pentru a atinge greutatea dorită!
Cum te ajută înţelegerea corpului şi a rolului alimentaţiei?
Este nevoie să cunoşti efectele fiecărui aliment asupra sănătăţii tale (şi implicit asupra greutăţii corporale) pentru a face alegerile nutriţionale în mod conştient. Corpul recunoaşte scopul fiecărui aliment şi înţelege de ce primeşte acele alimente şi ce trebuie să facă cu ele.
Autohipnoza îţi asigură un rezultat permanent!
Suntem siguri că doreşti ca schimbările pe care le vei realiza să fie permanente!
Pe parcursul şedinţelor de hipnoză, ajungi să înţelegi motivele reale pentru care nu ai reuşit până acum să slăbeşti. De asemenea, afli cum poţi să îţi foloseşti emoţiile pentru a deţine controlul vieţii tale. În plus, dacă doresti, poți învăţa cum să foloseşti autohipnoza şi autosugestia pentru a elimina problemele şi neplăcerile cu care te confrunţi în fiecare zi!
Odată ce inveți să foloseşti autohipnoza, poți să o foloseşti în continuare ca să-ţi menţii greutatea, ca tu să arăţi întotdeauna extraordinar! Dacă în viitor vei pune câteva kilograme în mod accidental, vei reuşi să le elimini foarte uşor. În plus (şi acesta este un mare PLUS), deprizi aceasta nouă abilitate ca să produci aproape orice schimbare în viaţa ta!
De asemenea, stii exact ce trebuie să mănânci, când şi cum, ca să-ţi menţii corpul sănătos, cu un nivel de energie maximă, astfel încât să poţi duce la bun sfârşit toate activităţile tale. Observă cum poţi cu uşurinţă să mănânci sănătos şi să-ţi menţii corpul suplu şi plin de energie, fără să ai nevoie de timp suplimentar!
Înveți să-ţi conştientizezi şi să-ţi schimbi priorităţile, să introduci noua disciplină în programul tău zilnic. În timp, recunoaşti şi alte zone din viaţa ta în care ai nevoie de curăţare, detoxifiere şi schimbare pozitivă. Se intstalează o nouă disciplină care îţi permite să vezi în tine talentele ascunse şi potenţialul cu ajutorul căruia recăpeți controlul vieţii tale.
Hipnoza te ajută să slăbeşti atunci când dietele au eşuat!
Marea majoritate a celor cu care am lucrat până în prezent, au încercat multe alte programe înainte. Au încercat aproape orice dietă sau program de slăbit înainte de a slăbi cu ajutorul hipnozei. Au căutat „secretul” de a slăbi fără efort.
Este uşor să slăbeşti. Trebuie doar să consumi mai multe calorii decât mănânci. Probabil că ştii asta. Important este să găseşti o modalitate să faci ca acest proces să funcţioneze pentru tine, şi atunci când ai slăbit, să îţi păstrezi acea greutate. Este necesar să produci aceste schimbări la nivelul subconştientului, acolo unde sunt obiceiurile şi emoţiile tale. Iar tu poţi obţine asta foarte uşor cu ajutorul hipnozei.
Odată ce ai înţeles:
  • motivele pentru care te îngraşi – atât cele emoţionale, cât şi cele alimentare
  • cum funcţionează corpul tău
  • cum şi unde stochează caloriile în exces
  • care este compoziţia şi procentul de nutrienţi necesari organismului pentru a funcţiona la capacitate maximă
  • cum să îţi alegi singur(ă) un meniu zilnic cu de nutrienţii optimi
  • ce poţi face (în plus faţă de alimentaţie) pentru a-ţi susţine organismul să fie sănătos şi frumos…
… observi că este foarte uşor să ai o viaţă sănătoasă, fără stresul kilogramelor în plus!
… poți să lași în urmă regimul de înfometare, stresul de a te sui pe cântar, vinovăţia… şi frustrarea de a-ţi cumpăra haine noi… cu câte un număr mai mare!
Va trebui să urmezi o dietă strictă?
Fiecare persoană este diferită în această privinţă. Sunt mai mulţi factori de luat în considerare: cât vrei să slăbeşti, cât de repede vrei să slăbeşti, dacă vrei să faci sau nu exerciţii fizice etc.
O parte dintre clienţi nu au ţinut nicio dietă ca să slăbească. Alţii au ţinut o dietă când aproape au atins greutatea dorită ca să elimine rapid ultimele kilograme în plus.
Hipnoza te conduce spre succes atunci când alte abordări eşuează, pentru că îţi oferă controlul emoţiilor tale. Dacă ai nevoie să ţii o dietă riguroasă ca să slăbeşti rapid, vei reuşi să menţii acea dietă până la atingerea greutăţii ideale. În egală măsură, vei reuşi să-ţi menţii această greutate pe termen lung.
Înveți că, de fapt, „dietele-minune” au toate un punct comun în ceea ce priveşte conţinutul nutrienţilor. Şi odată ce înţelegi cu adevărat cum funcţionează corpul ca un sistem întreg, nu mai spui că eşti la o dietă. Spui doar că ceea ce mănânci este pentru a-ţi susţine corpul să funcţioneze normal, corect, fără suişuri şi coborâşuri, fără şocuri alimentare sau emoţionale.
Iată de ce beneficiezi atunci când te inscrii în acest program:
  • Şedinţe de hipnoză (Andrei Loiso)
    • găsirea şi remedierea cauzelor emoţionale care te împiedică să slăbeşti (şi să-ţi menţii greutatea odată ce ai slăbit);
    • îmbunătăţirea obiceiurilor alimentare atât cantitativ, cât şi calitativ;
    • posibilitatea de a crea un stil de viaţă sănătos (cu o alimentaţie echilibrată, mişcare fizică şi stare emoţională armonioasă);
    • eliminarea dependenţelor (dacă este cazul) şi a vechilor asocieri pe care le-ai făcut până acum cu mâncarea;
    • imunizarea faţă de condiţiile de tensiune care te făceau până în prezent să mănânci în exces.
  • Program de nutriţie personalizată (Mihaela Calotă)
    • şedinţe de coaching pentru a personaliza programul de nutriţie şi de slăbit;
    • şedinţe de coaching şi consiliere pentru a depăşi diversele obstacole care apar pe parcursul schimbării obiceiurilor alimentare;
    • şedinţe de coaching pentru asumarea responsabilităţii alimentare şi menţinerea disciplinei în viaţă;
    • reţete pentru diverse mâncăruri simple dar pline de nutrienţi care te vor sătura şi în acelaşi timp te vor ajuta în procesul de slăbire;
    • diverse ghiduri care să te ajute să achiziţionezi şi să menţii noile deprinderi alimentare, planificarea meselor şi adaptarea lor la stilul tău de viaţă.
Atunci când vrei să rezolvi o problemă, nu o poţi face de pe acelaşi nivel de pe care a apărut această problemă.
Aşa că urcă o treaptă (sau două, sau trei) şi schimbă-ţi stilul de viaţă, înţelege şi reîmprieteneşte-te cu emoţiile şi sentimentele taleschimbă-ţi gândurile şi atitudinea în direcţia pozitivă.
Înţelege că organismul funcţionează întotdeauna pentru tine, şi nu împotriva ta!
Curăţă-ţi corpul de toxine, redă-i puterea de a se autovindeca şi regenera, de a funcţiona la capacitate maximă şi de a slăbi uşor!
Transformă oglinda dintr-un critic necruţător într-un prieten care îţi confirmă cât de bine araţi şi ce progrese extraordinare ai realizat. Arăţi bine şi te simţi bine!
Acţionează ca şi cum totul depinde de tine şi urmăreşte cu uimire cum viaţa ta se schimbă în bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu