luni, 17 septembrie 2012

Regresia in vieti anterioare - intre mit si adevar

 

regresie_vieti_anterioare_artjoylife.com Subiectul existentei unor vieti anterioare a fost si ramane o mare controversa pentru publicul larg. Exista cu adevarat? Iar daca exista, atunci cum "arati" intr-o viata anterioara? Cu ce informatii de acolo te poti intoarce in prezent?

Am ajuns sa descopar experienta vietilor anterioare intr-un mod indirect, lucrand sedinte de hipnoza impreuna cu clientii mei. Folosesc regresia hipnotica in peste 90 % din sedintele de lucru, in special pentru a gasi cauzele unor probleme: fie ca este vorba de inceputul unui obicei nociv, cum ar fi mancatul in exces, fumatul sau dependenta de alcool, fie pentru a gasi momentul aparitiei unor probleme emotionale.

Regresia hipnotica este tehnica ce permite unei persoane sa acceseze perceptiile pe care le-a avut intr-un anumit moment al vietii - indiferent cat de devreme a avut loc acea situatie.

In general, problemele dificil de inlaturat isi au originea in intamplari aflate la o varsta foarte frageda: 1-3 ani. Intr-un numar semnificativ din cazurile de regresie lucrate, s-a ajuns pana in perioada prenatala. Insa lucrurile devin greu explicabile atunci cand, mergand putin mai departe, o persoana regreseaza intr-o perioada pe care o percepe ca pe o existenta anterioara.

De unde aceasta perceptie? Chiar daca lucrez de ceva vreme regresii hipnotice, sunt destul de sceptic. Pentru ca exista intotdeuna posibilitatea ca o persoana sa confabuleze (sa creeze o experienta ireala). Insa atunci cand cer detalii, iar aceste detalii vin cu acuratete, fara timp de gandire (de confabulatie), mai ales in ceea ce priveste numele sau obiceiurile epocii respective, incep sa inclin ca experienta este destul de.... reala.

Un element important: de multe ori o persoana se intoarce din experienta unei vieti anterioare cu un anumit grad de constientizare a importantei existentei actuale. Cu alte cuvinte, se pare ca, in unele cazuri exista o legatura intre planurile de existenta din trecut si cel actual.

 

In anumite situatii, exista experiente din care ar fi trebuit ca persoana respectiva sa invete lectii importante de viata.

Din cazurile cu care am lucrat, aceste lectii au fost: intelegerea si iertarea, compasiunea, sacrificiul, recunostinta.

Insa acele lectii urmeaza sa fie invatate intr-o alta viata, pentru ca, in viata actuala apar tiparele unor imprejurari similare.....

De regula finalizez experienta unei regresii intr-o viata anterioara astfel: “Intr-un moment vom merge mai departe catre o alta existenta. Insa, mai intai, as vrea sa privesti inapoi la intreaga ta viata si sa-mi spui care sunt lucrurile pe care le-ai invatat.....”

 

De multe ori primesc raspunsuri surprinzatoare, nu doar pentru mine cat si pentru persoana cu care lucrez. Pentru ca, la sfarsitul sedintei facem impreuna o retrospectiva a experientelor retraite cu ajutorul hipnozei.

In final ramane intrebarea: Este reala regresia intr-o viata anterioara?

Raspunsul este subiectiv... insa impactul acestei experiente este de cele mai multe ori benefic pentru persoana in cauza. Daca aceasta experienta ii poate oferi o imagine mai ampla asupra propriei vieti, daca o ajuta sa-si inteleaga mai bine scopul existentei pe acest pamant, daca o astfel de traire o ajuta sa obtina schimbari pozitive, atunci.... nu conteaza daca este reala sau nu. Cel putin din punctul meu de vedere.

Pentru mine rezultatul conteaza – iar rezultatele pozitive pe care clientii mei le obtin pe parcursul sedintelor, lucrand regresii in vieti anterioare, sunt o dovada suficienta pentru a le folosi in continuare!
COMPLETARE ARTICOL 18.09.2012

Pentru ca o poza face cat 1000 de cuvinte iar un film face cat 1000 de poze, am pregatit 2 sedinte filmate in care folosesc regresia hipnotica pentru a atinge constiinta unor vieti anterioare.

Mai mult, odata ce depasim bariera timp-spatiu, putem calatori la fel de usor si in viitor accesand constiinta unor vieti ulterioare.

In final, doresc sa-i multumesc Mihaelei Calota pentru realizarea acestor demonstratii filmate. Puteti gasi mai multe informatii despre Mihaela la: http://universulinterior.com/

Vizionare placuta!

Regresia hipnotica in vieti anterioare si viitoare–Partea 1

Regresia hipnotica in vieti anterioare si viitoare–Partea 2

COMPLETARE ARTICOL 4.11.2012

Continuam seria regresiilor în vieți anterioare cu o nouă demonstrație. Oana Ștefan ne dezvăluie mai multe informații despre Atlantida – din mai multe perspective: odată ca și observator și apoi ca și personalitate marcantă în societatea atlanților.

Vizionare plăcută!
Regresia hipnotica in vieti anterioare cu Oana Stefan - Altantida
Cursul online de regresii in vieti anterioare
7 comentarii:

 1. Un articol foarte informativ si bine scris.
  Ma bucur ca exista aceasta intelegere si acceptare a existentei sau non existentei vietilor anterioare. Cred, ca si tine, ca tine de fiecare in parte sa creada sau nu in vieti anterioare. Important este, asa cum ai zis, rezultatul final.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru apreciere.

   Cred ca orice concept trebuie sa aiba o valoare practica - sa fie util oamenilor. Nu conteaza daca o regresie este "reala" sau nu...conteaza efectul benefic care se obtine in urma acelei regresii. Iar acest lucru poate fi extins pentru orice alta idee.

   Ștergere
 2. Cateva informatii despre cabinet si pret, va rog. Ma intereseaza o astfel de sedinta. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te rog sa ma contactezi telefonic pentru a-ti oferi informatiile dorite: http://artjoylife.com/contactcabinethipnoza.htm

   Ștergere
 3. Din pacate nu pot viziona si Regresia hipnotica in vieti anterioare si viitoare–Partea 2, daca puteti face ceva sa vizionam continuarea ar fi minunat, ce am vizionat pana acum a fost extraordinar, sa vad regresii filmate si in limba romana!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cele 3 filme cu regresii hipnotice pot fi accesate in aceste link-uri:

  https://www.youtube.com/watch?v=RzQPb81lN1I

  https://www.youtube.com/watch?v=qOutqJ2T7KY

  https://www.youtube.com/watch?v=YzqIWuFkqrE

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da am reusit sa le vizionez, sunt foarte interesante. Multumesc

   Ștergere