joi, 9 iunie 2011

„Intelege acum MESAJUL SECRET AL SENTIMENTELOR tale”


"Intelege acum MESAJUL SECRET AL SENTIMENTELOR tale"


Andrei Loiso si Loredana LatisScopul workshopului este acela de a intelege care este rolul sentimentelor si cum poti intelege mesajul lor,de a aduce la indemana tainstrumente practice de a lucra cu emotiiletale pentru a obtine rezultatele "tangibile" pentru a fi fericit(a) asa cum iti doresti.
Vei avea posibilitatea sa inveti acest lucru avand ca si "ghid interior" propriile tale trairi, emotii si sentimente prin experimentari directe.
Care este acest limbaj? Este vocea sentimentelor tale...
Pentru a descoperi aceste secrete au fost necesare peste 15 ani de cercetari si peste 30.000 de sedinte de hipnoterapie realizate de un grup de hipnoterapeuti din SUA.

Am distilat cu rabdare si pasiune toate aceste descoperiri in acest workshop care iti traduce intr-un mod uimitor de simplu acest limbaj primar. Mai important, iti ofera posibilitatea de a invata prin experiementarea propriilor tale emotii… sa te descoperi, sa te intelegi si sa te ajuti in fiecare moment.
Cum te poate ajuta acest workshop?
1. Vei primi raspunsuri la intrebari la care te gandesti probabil de multa vreme:
  • Ce sunt sentimentele şi emoţiile?
  • Care este rolul sentimentelor şi de ce fiecare sentiment iţi poate fi de folos (în special sentimentele "negative")
  • Care sunt cele 7 sentimentele primare si care este mesajul pe care il transmit fiecare dintre acestea?
  • De ce sentimentele primare aduc cu ele pe cele secundare si tertiare (si cum putem intrerupe acest proces pentru a ne simti din nou bine)
  • Exista un antidot "universal" pentru orice sentiment negativ, pentru orice problema "de nerezolvat" din viaţa ta?
2. De asemenea vei invata sa folosesti procesul in 3 etape "1-2-3 Self Coaching" pentru a neutraliza orice sentiment negativ pe care il simti si a-l folosi in avantajul tau;
3. Vei intelege mai bine starile tale emotionale negative si vei putea mai usor si mai rapid sa le transformi in stari pozitive;

4. Vei intelege care sunt resorturile ascunse ale actiunilor tale - vei putea actiona mai mult si reactiona mai putin in situatiile zilnice pe care le intalnesti (iar asta iti ofera mai mult control si incredere in fortele tale);
5. Vei dobandi abilitatea de a face schimbari pozitive de durata in felul in care te simti si in viata ta personala si profesionala;

6. Vei elimina o mare parte (poate in totalitate) momentele de stress zilnice si de frustrarea asociata stressului.

Ti se potriveste acest workshop?

Daca vrei sa-ti imbunatatesti calitatea vietii intelegand mai bine mesajul emotiilor … si daca doresti sa depui putin efort, dedicatie si pasiune pentru a-ti crea o realitate mai frumoasa… atunci da, ti se potriveste!

Detalii desfasurare si taxa participare la workshop

Data: Joi, 23 iunie 2011 intre orele 18:00-21:00
Locatia: Centrul de dezvoltare personala si relaxare ASTERI - Str. Negustori, Nr. 11bis, Demisol, Sector 2 (vezi harta aici)

Investitie in taxa de participare: 80 lei/persoana si daca aduci un prieten atunci platiti impreuna 150 lei (2 persoane)

 Inscrierile pot fi facute la: loredana@loredanalatis.ro sau tel 0745 017.057
Cine faciliteaza workshopul?

Vei experimenta "MESAJUL SECRET AL SENTIMENTELOR" din doua perspective diferite insa complementare in acelasi timp. Acest workshop este prezentat de catre 2 experti in domeniul dezvolatarii personale:
Loredana Latis - business & life coach, master NLP, NLP Business Practitioner
Andrei Loiso - hipnotist, membru al Asociatiei Internationale de Hipnoterapie 5-PATH

Website: www.artjoylife.com
Testimoniale
Te invitam sa parcurgi marturiile celor care au facut schimbarile dorite in viata lor folosind serviciile noastre:
"Schimbari rapide, relevante si de durata..." - Cristi Nicolae, General Manager at B&S Motors, Sales Manager at Badsi-Nissan, 2 Iunie 2011

"Imi doresc sa o fi cunoscut pe Loredana, macar cu un an in urma, cand nu ma apucasem de NLP si eram in "sublima" stare de NAUC.

Si chiar si asa, recomand, si aici am dificultati sa definesc un cuvant care sa descrie corect... din tot sufletul, cu tarie, cu caldura, indubital, fara rezerve si insistent pe Loredana ca si coach. Fie ca e vorba de aspecte de la job, fie ca sunt de natura personala, creativitatea, relaxarea si forta modului de abordare a Loredanei, in relatia cu clientul, aduc schimbari rapide, relevante si de durata.

 Eu prin acesti parametrii definesc un coach eficient, eficace si de succes."
"Loredana poate schimba vieti!" Monica Girip, Inspector Resurse Umane, 8 mai 2011

"Primul pas in reusita unei interventii de coaching a Loredanei este atitudinea sa pozitiva. Este un coach deschis si atat de atent incat reuseste sa se adapteze de fiecare data oricarei mici surprize din timpul procesului. Coachingul pentru ea nu este un job, nici nacar un hobby, ci un stil de viata, pe care il dezvolta si-l imbunatateste in fiecare zi, in ea insasi si in cei din jur. O recomand cu multa caldura, Loredana poate schimba vieti!"
"Exista solutii la orice problema..." , Andreea Gavrilescu 15 mai 2011

Iti multumesc Loredana! A fost o experienta minunata sesiunea de coaching de astazi cu tine care m-a ajutat in identificarea raspunsurilor la acele intrebari si probleme care pareau a fi prea greu de rezolvat! Raspunsuri care de altfel exista in fiecare dintre noi si sunt simple si accesibile.


Exercitiile mintale pe care le-am facut impreuna mi-au oferit mai multa incredere in mine si siguranta dovedita ca exista solutii la orice problema. O sesiune de coaching cu tine este o excelenta metoda de a-mi explora potentialul si resursele si de a invata lucruri noi despre mine insami! Iti multumesc pentru ceea ce faci!
"Scopul calatoriei noastre pe Pamant este sa evoluam..." , Catalin Chirilescu, Trainer, Speaker, Autor www.catalinchirilescu.ro, 6 aprilie 2011

Stiti... ? Inainte de orice "avere" / "bogatie" materiala pe care o putem dobandi in aceasta existenta, ne aflam aici pentru a experimenta cat mai multe lucruri si pentru a invata sa ne bucuram de ele. Aceasta inseamna EVOLUTIA, iar scopul nostru pe Terra este sa evoluam prin experiente cat mai variate.


De mici, insa, am fost indoctrinati, orbiti si scindati de o serie de dogme care mai de care mai "atragatoare". Astfel, a luat nastere "ceva" care nu exista in momentul nasterii noastre. Anume FRICA. Cu timpul, am ajuns sa ne fie frica de orice experienta noua si sa ne complacem in "fascinanta si eterna" zona de confort. Si astfel murim pe zi ce trece. Cred ca cunoastem cu totii celebrul citat "Murim la 30 de ani si suntem ingropati la 70" ?! Iar el este cat se poate de adevarat !


Ei bine, HIPNOZA este o tehnica care odata experimentata reprezinta un pas inainte facut de noi in procesul individual de EVOLUTIE. Reprezinta un pas in afara "fascinantei si eternei" zone de confort. Iar pentru acest pas inainte, dragi mei prieteni, va felicit din toata inima ! Asta ca sa nu mai spun ca, cu ajutorul hipnozei putem preveni si trata diverse afectiuni ale corpului sau ne putem mari productivitatea si eficacitatea din timpul activitatilor noastre cotidiene.

Iar din proprie experienta ("joaca de-a hipnoza" cum ii spunem eu si Andrei), pot afirma ca Andrei Loiso este un tip prietenos, un adevarat specialist al tehnicilor hipnotice, un om in care eu am avut incredere totala si pe care il recomand cu cea mai mare caldura.
Cu drag,
Loredana si Andrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu