Disclaimer

Informaţii pentru educare personală

Informațiile
din această prezentare sunt destinate în exclusivitate informării personale. Informațiile furnizate nu trebuie să fie folosite pentru a diagnostica, pentru a trata sau pentru a preveni o problemă de sănătate ce ține de competența unui specialist în medicină.

De asemenea, aceste informații nu sunt destinate să înlocuiască recomandările medicului. În cazul în ai o problemă de sănătate ce necesită diagnosticare și tratament medical specializat, îți recomand să apelezi la un medic și să primești servicii medicale corespunzătoare.

Acuratețea
Informațiilor

Informațiile
prezentate au caracter general și sunt prezentate în scopuri educaționale sau ca și referințe, fără a reprezenta un substitut pentru îngrijirea medicală de specialitate. Aceste informații pot fi actualizate sau modificate fără notificări în prealabil și fără a garanta acuratețea acestora.

Nicio informație din aceasta prezentare nu poate fi invocată ca și bază pentru diagnosticarea sau tratarea unor simptoame sau condiții de natură medicală sau psihologică.

Răspunderea
pentru informații


http://artjoyhypnosis.blogspot.com/  nu garantează în vreun fel rezultatele folosirii informațiilor de pe acest site. De asemenea reprezentanții http://artjoyhypnosis.blogspot.com/  nu pot fi răspunzători pentru rezultatele ce pot exista, de orice natură ar fi acestea, pentru utilizarea informațiilor prezentate pe acest site.

Folosirea hipnozei

Ședințele și atelierele de hipnoză fac parte dintr-un proces de învățare non-formală. Hipnoza este un instrument folosit pentru a învăța noi concepte și pentru a te "dezvăța" de idei, concepte sau stări limitative.


În cazul în care ai nevoie de diagnosticare, consiliere, terapie, sau orice altă aplicație ce nu se înscrie în domeniul învățării non-formale, îți recomand să apelezi la o persoană specializată în domeniul respectiv.