vineri, 15 iulie 2016

Regresia in vieti anterioare – O posibilitate de cunoastere personala


Regresiile catre vietile anterioare au reprezentat dintotdeauna un subiect controversat pentru majoritatea oamenilor.

Trecand dincolo de intrebarile obisnuite (daca exista sau nu vieti anteriorare, daca este periculos sau permis sa ajungi acolo, etc), ajungem la o intrebare pragmatica:


De ce sa explorezi vietile anterioare? (presupunand ca acestea ar exista)

Iar raspunsul este simplu: pentru ca aproape fiecare dintre noi avem o chemare, o curiozitate sau poate chiar o misiune: aceea de a evolua.

Iar evolutia presupune o cunoastere personala profunda, a intregii dimensiuni ale fiintei noastre.

De peste 2000 de ani vechiul dicton „Cunoaste-te pe tine insuti” s-a regasit in majoritatea practicilor spirituale din intreaga Lume. Si probabil va continua sa inspire omenirea pentru urmatoarele milenii.

Explorarea vietilor anterioare reprezinta o astfel de cunoastere personala profunda, care poate contribui semnificativ in calatoria evolutiei personale ale celor interesati de aceste experiente.


 Perspectiva unui sceptic privind vietile anterioare


Sunt Andrei Loiso si am descoperit experientele vietilor anterioare lucrand regresii hipnotice in cadrul sedintelor, cu clientii mei.

Regresia in timp este o tehnica avansata de hipnoza pe care o folosesc cu majoritatea clientilor pentru a gasi si rezolva cauzele primare ale unor probleme: de la comportamente nedorite (renuntarea la fumat, mancatul in exces, etc) pana la stari de disconfort (teama, furie, neacceptare, etc).

Subconstientul unei persoane ne conduce in procesul regresiei pentru a readuce la suprafata situatii, evenimente, perceptii si emotii reprimate de catre constient.


Majoritatea problemelor sunt cauzate de situatii traite la varste timpurii, intre primele luni de viata si 3 ani. Uneori, persoana poate accesa si perceptii din perioada pre-natala.

Toate aceste experiente pot fi explicate prin faptul ca subconstientul inregistreaza fiecare experienta de viata inca de la inceputul formarii sistemului nervos in perioada intra-uterina.

Cu toate acestea am privit cu o doza sanatoasa de scepticism primele mele cazuri in care clientii au regresat spontan catre situatii pe care le-au perceput ca apartinand unor existente anterioare si care au reprezentat cauzele problemelor din viata actuala.

Desi la acea vreme aveam deja o experienta de cateva zeci de regresii lucrate (in prezent, cateva sute), am privit acele relatari ale clientilor cu scepticism:

De ce?

Pentru ca exista posibilitatea ca o persoana sa isi „imagineze” diverse lucruri si, daca se asteapta, sa fie o „Cleopatra”  sau un „Napoleon”, poate sa fabrice artificial astfel de experiente.


Care este diferenta dintre o regresie in vieti anterioare „reala” si o regresie „imaginata”?


Am gasit 3 factori care pot face diferenta:

1. Cel mai credibil factor este emotia: o experienta „imaginata” adesea nu are o mare incarcare emotionala, este privita in mod detasat, ca si un film, indiferent de natura evenimentului trait. In schimb, o regresie „autentica” in vieti anterioare, mai ales daca atingem cauza unei probleme, este insotita de o descarcare emotionala intensa pe care persoana aflata in regresie o simte fizic (la nivelul corpului).

2. Cel mai rapid factor este gradul de detaliere a experientei si viteza cu care o persoana ofera informatii: In cazul unei experiente „imaginate”, persoana gandeste (are dese pauze de gandire, analiza si raspuns), pentru a aduce detaliile unei anumite situatii. Intr-o regresie „reala” informatiile vin rapid, fara pauze de gandire, fara analiza.

3. Cel mai important factor este reprezentat de rezultatele obtinute de catre o persoana ca urmare a experimentarii vietilor anterioare. Daca dupa gasirea si rezolvarea cauzei problemei (din viata anterioara), problema din viata prezenta se amelioreaza semnificativ sau dispare definitiv, atunci regresia este validata prin efectele benefice obtinute.


De la scepticismul pentru sedintele de regresie in vieti anterioare la practica obisnuita.....

De multe ori, atunci cand esti pregatit sa inveti o lectie, viata iti ofera acea lectie in mai multe situatii.... consecutive.

Unii le numesc sincronicitati... eu, in scepticismul meu, le-am numit coincidente: la scurta perioada dupa primele regresii, am primit multe solicitari pentru regresii in vieti anterioare,
fara ca eu sa prezint sau sa promovez (sau chiar sa spun) ca lucrez astfel de aplicatii. Au fost suficient de multe persoane si sedinte ca sa pot documenta si chiar sa realizez demonstratii filmate pe care le-am pus la dispozitia publicului interesat.

Spre surprinderea mea am fost primul specialist care a facut publice demonstratiile filmate pentru regresiile in vieti anterioare, inca din 2012 si, tot spre surprinderea mea am ramas de atunci si singurul, cu toate ca de la acea vreme si pana acum au aparut mai multi experti in domeniu....

Usurinta cu care anumite persoane pot accesa vietile anterioare, gradul de detaliere si profunzimea trairilor mi-au demonstrat ca experientele unor vieti anterioare sunt reale...dar raman subiective si valabile doar pentru persoana care le experiementeaza.

Mai jos poti urmari 2 inregistrari video demonstrative de explorare a vietilor anterioare prin regresia hipnotica, fara a cauta cauza unei probleme:

Video 1: Regresia hipnotica in vieti anterioare - Partea 1



Video 2: Regresia hipnotica in vieti anterioare - Partea 2



Cursul online „Explorarea vietilor anterioare”


 Cursul : Explorarea vietilor anterioare prin regresia hipnotica



Datorita cererii tot mai mari pentru sedinte de hipnoza care au ca obiectiv vietile anterioare, am ales sa le ofer posibilitatea celor interesati sa experimenteze aceste aplicatii.

Astfel, incepand cu luna iunie 2015 cursul „Explorarea vietilor anterioare” este disponibil online:

-          Pentru orice persoana deschisa catre aceste experiente,
-          De oriunde (accesul este prin internet),
-          Oricand:  accesul este 24 de ore/zi, 365 zile pe an. Si este pe viata!
-          Sedintele de regresie pot fi reluate ori de cate ori se doreste!


Nu suntem toți la fel! Atunci de ce (aproape) toate programele de hipnoză sunt adresate persoanelor vizuale?

Majoritatea programelor de acest gen sunt bazate pe imagerie ghidată și pot fi folosite doar de către persoanele vizuale.

Din nefericire, nu toate persoanele pot crea cu ușurință imagini mentale și o experiență vizuală.

Din acest motiv, ți-am pregătit 3 tipuri de regresii în vieți anterioare. Două dintre acestea sunt adresate persoanelor non-vizuale:

#1 - Regresia în vieți anterioare prin puntea emoțională,
#2 - Regresia în vieți anterioare prin vizualizare și imagerie ghidată,
#3 - Regresia în vieți anterioare prin accesarea conștiinței superioare.


Partea cea mai importanta a cursului o reprezinta cele 3 sedinte de regresie pentru accesarea vietilor anterioare.

Cu toate acestea, sedintele de regresie reprezinta cea de-a 6-a sectiune a cursului.

De ce?

Pentru ca...

Pregatirea pentru regresiile in vietile anterioare este (aproape) la fel de importanta ca si calatoria

Din experienta mea de lucru, pentru ca tu sa ai cele mai bune rezultate din acest program, consider ca este important sa fii pregatit(a) inainte de a incepe explorarea vietilor anterioare.


Primele sectiuni ale programului te pregatesc, atat ca si cunoastere teoretica (pentru a putea intelege fenomenul) dar si ca experienta practica, pentru a folosi hipnoza si pentru a obtine o stare profunda de transa necesara realizarii regresiilor.


Daca te intereseaza explorarea vietilor anterioare, poti gasi mai multe informatii despre acest curs dand click pe imaginea de mai jos:



 Cursul online „Explorarea vietilor anterioare”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu