joi, 14 iunie 2012

Relaxare prin hipnoza

Poate a venit momentul să pui un STOP STRESULUI din viaţa ta şi să DAI START RELAXARII...atunci când vrei tu!

Dacă aceasta afirmaţie este adevărată pentru tine, atunci ai posibilitatea să experimentezi ambele variante în workshop-ul interactiv........

O seară de relaxare....hipnotică!


Am menţionat cumva ceva despre.... hipnoză? 

DA!

   Pentru că te vei relaxa cu ajutorul hipnozei. Dacă acest domeniu este încă o mister pentru tine, atunci te invit să citeşti mai întâi articolul „Ce este (auto)hipnoza”  din care vei afla cele 6 motive pentru care hipnoza este CEA MAI simplă (şi mai eficientă) modalitate de relaxare (şi nu numai). Te invit apoi, după ce te-ai convins, să citeşti în continuare despre lucrurile pe care le vei putea realiza după ce vei parcurge acest workshop : 

Vei învăţa CUM să elimini stresul şi tensiunea acumulată pe parcursul unei zile.... în 10 secunde! (dacă eşti în grabă şi nu ai timp prea mult);

Vei putea să te relaxezi profund, oricând, oriunde, în orice condiţii, chiar dacă eşti în trafic sau în agitaţia de la birou;

Vei experimenta relaxarea hipnotică atât în transă (cu ochii închişi), cât şi cu ochii deschişi;

Vrei să îţi poţi opri fluxul gândurilor (în special cele negative) atunci când doreşti să te relaxezi? Vei putea face acest lucru la finalul workshop-ului!

Vei şti cum să transformi (aproape) instantaneu o stare de tensiune într-una de relaxare – şi cum să păstrezi relaxarea pe parcursul unei zile întregi (sau chiar mai mult);

Vei învăţa un exerciţiu simplu care te ajută să te relaxezi în 30 secunde cât în 30 de minute de somn!

Vei învăţa cum să te relaxezi mental –  poţi folosi apoi aceasta relaxare mentală pentru meditaţie, pentru yoga, pentru a adormi rapid.... sau pentru oricare alte exerciţii ale minţii pe care le urmezi!


CE vei experimenta în acest workshop?

Într-un singur cuvânt : RELAXAREA!

În mai multe cuvinte:

Vei afla (pe scurt) „Adevărul despre hipnoză” şi vei înţelege de ce majoritatea lucrurilor pe care unii oameni le cred despre hipnoză nu sunt altceva decât sunt poveşti răsuflate!

Vei parcurge 3 exerciţii de sugestibilitate (sau de imaginaţie) pentru a înţelege şi pentru a te convinge cât de uşor răspunde mintea ta la sugestiile de relaxare!

Vei putea experimenta cel puţin 3 modalităţi de a intra în hipnoză;

Dacă doreşti, vei putea lucra cu mine mai multe demonstraţii în care vei trăi cele mai relaxante (şi mai plăcute) stări hipnotice pe care le-ai experimentat vreodată (voluntarii mei primesc întotdeauna un „tratament regal”);

Vei experimenta cel puţin 2 inducţii de grup, în care vei primi „secretele” relaxării. Şi pe care le vei simţi imediat, odată ce le pui în aplicare!

Vei avea posibilitatea  „să te antrenezi” pe parcursul workshop-ului astfel încât să te convingi singur(ă) că aceste tehnici funcţionează pentru tine!

Vei avea posibilitatea să lucrezi în echipă împreună cu un partener astfel încât să vezi şi să simţi ce înseamnă relaxarea din cele 2 ipostaze (şi  „din exterior” dar mai ales „din interior”)

Te voi ajuta să instalezi un „buton al relaxării” pe care îl poţi folosi oricând doreşti! Odată ce vei ”apăsa” acest buton, STRESUL va zbura pe fereastră iar tu vei simţi (aproape) instantaneu RELAXAREA  fizică, emoţională şi mentală;

Cine facilitează acest workshop?

Nu vreau să te plictisesc vorbind despre mine prea mult, pentru că poţi găsi despre persoana şi activitatea mea o grămadă de informaţii pe internet. Dacă vei cauta pe internet „Andrei Loiso”, vei găsi cu siguranţă articolele publicate, demonstraţiile filmate, şi toate informaţiile despre mine şi despre hipnoză – informaţii pe care le poţi accesa gratuit. Dacă deja mă cunoşti şi te-ai înscris în lista mea de noutăţi, ţi-am transmis deja manualul „Adevărul despre hipnoza”  (link) în care ai găsit informaţii uşor de înţeles, dar pertinente, despre hipnoza şi aplicaţiile hipnozei.

Fapte, nu doar „povesti despre hipnoza”

Poţi  urmări demonstraţiile mele filmate în care vei vedea: cum se poate realiza o inducţie rapidă sau instantanee, obţinerea transei „adânci” (somnambulismul), instalarea declanşatorilor pentru autohipnoza, folosirea autosugestiei, efectul sugestiilor post-hipnotice, şi......regresia hipnotică.

Toate acestea le poţi găsi pe youtube postate „la vedere” pentru ca tu să ai dovezi că sunt realizabile şi că nu ţin de domeniul „poveştilor despre hipnoză”.

În plus, poţi avea siguranţa că ştiu despre ce vorbesc, pe de-o parte, iar pe de alta parte, poţi avea o „mostră” a stilului în care eu lucrez hipnoza împreună cu partenerii mei de transă.


Crezi ca te-ai obişnuit sa trăieşti în STRES? Însă te-ai hotărât să schimbi radical această situaţie? 

Dacă da, atunci te voi ajuta să „te dezobişnuieşti” de STRES  şi să te „obişnuieşti” cu RELAXAREA

Detalii Workshop „O seara de relaxare hipnotică”:

Data: Joi, 29 iunie 2012, începând cu ora 18:00 (întârziaţii pot ajunge până la 18:15)
Locaţia evenimentului :Bucureşti (zona centrală). În funcţie de numărul de participanţi, voi alege o sală adecvată. Vei primi prin email (sau telefonic) adresa exactă până miercuri, 27 iunie.
Durata: 3 – 3 1/2  ore
Număr de participanţi: minim 7, maxim 15
Preţul: 99 RON. Poţi obţine însă discounturi semnificative în următoarele condiţii:

Vii împreună cu o altă persoană – tu primeşti o reducere de 20% iar prietenul sau prietena ta plăteşte de cu 10% mai puţin!

Te înscrii în lista de noutăţi Artjoy: primeşti un discount de 10%

Vii împreună cu 4 prieteni: ei primesc fiecare 10 % discount iar tu primeşti acest workshop cadou! În plus, vei putea alege un bonus exclusivist (doar pentru tine): fie 1 şedinţă privată (120 de minute 1-la-1 cu mine pe orice subiect), fie 2 şedinţe de 60 de minute prin Skype (pe orice subiect)

Participarea ta la acest eveniment va fi confirmată după realizarea plaţii. Vei primi toate detaliile prin email, imediat după ce vei completa formularul de participare.

Ce ai de făcut în continuare?

Te rog sa completezi cu datele tale formularul de mai jos. Vei primi prin email instrucţiunile pentru a achita contravaloarea evenimentului şi pentru a-ţi confirma participarea:


FORMULAR DE INSCRIERE



Dacă mai ai întrebări sau doreşti mai multe detalii, poţi să mă contactezi imediat şi le vom clarifica împreună în cel mai scurt timp. Ai datele mele de contact mai jos:

Cu prietenie,



Andrei Loiso
ARTJOY LIFE
Tel: 0758.947.957 ; 0722.650.981


P.S. Eşti pregătit(ă) să elimini STRESUL din viaţa ta? Ai acum în cea mai bună oportunitate să pui la treabă RELAXAREA pentru tine! Şi să te simţi bine alături de mine într-o „Seară de Relaxare....Hipnotică”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu