joi, 24 mai 2012

Invata autohipnoza: workshop Autohipnoza Esential

Dacă ai luat în calcul ideea de a urma vreodată un curs de învăţare a autohipnozei, atunci vei putea afla imediat cele 5 elemente esenţiale pe care trebuie să le ofere un astfel de curs ...

Autohipnoza Esenţial - Workshopul interactiv care te ajută să.....

...înveţi cum poţi folosi puterea extraordinară a subconştientului tău....aproape instantaneu!Lucrurile pe care le vei afla în minutele următoare nu vor avea absolut nici importanţă pentru tine.... decât dacă doreşti cu adevărat să înveţi autohipnoza.


Învaţă metoda care ţi se potriveşte perfect (cea care îţi oferă rezultate)


Exista o grămadă de programe şi de seminarii care îţi promit că poţi învăţa şi practica autohipnoza.

Pot spune că am testat personal, timp de 5 ani peste 20 metode şi programe diferite de a intra în transă “de unul singur”. Cred că o metodă este “bună”, atâta timp cât funcţionează, şi am găsit destul de multe tehnici care funcţionează. Altele în schimb, au fost pentru mine o mare pierdere de vreme...

Probabil ai trecut şi tu prin astfel de experienţe – ori cu vreo înregistrare audio „luată” de pe net, ori pe la vreun curs de autohipnoză. Şi totuşi ai ajuns să citeşti aceste rânduri, ceea ce înseamnă că doreşti să înveţi (de data aceasta „cu adevărat”) să intri imediat în starea de autohipnoza, şi să îţi dai  sugestii care... de data aceasta chiar funcţionează!

Vrei să înveţi o metodă care îţi permite să intri într-o stare hipnotică aproape instantaneu?

Vrei să îţi dai rapid sugestii pozitive care, în sfârşit, chiar funcţionează?

Dacă răspunsul tău este DA! la cele 2 întrebări de mai sus, atunci vei dori probabil să afli.....

Cele 5 elemente esenţiale pe care trebuie să le ofere un curs de autohipnoză


Un curs bun de autohipnoza trebuie să îţi ofere:
1. Posibilitatea de explica în termeni simpli şi uşor de înţeles modul de funcţionare şi principiile fundamentale ale minţii tale, astfel încât să le poţi aplica practic în viaţa ta.
2. Experienţa de a intra şi de a ieşi din autohipnoză de cel puţin 20 de ori pentru a instala (permanent) în subconştientul tău declanşatorii stării hipnotice. Este imposibil de realizat acest lucru într-un singur workshop fără a folosi inducţii hipnotice extrem de rapide (chiar instantanee).
3. Dovezile palpabile că autohipnoza chiar funcţionează pentru tine. Doar prin dovezile pe care le primeşti poţi avea convingerea şi motivaţia de a folosi aceste tehnici în fiecare zi pentru a-ţi transforma viaţa în bine!
4. Un mod de a învăţa care ţi se potriveşte perfect! Fiecare om are o percepţie şi un mod de învăţare unic. Studiile au arătat că imediat după finalizarea unui curs „obişnuit” un participant rămâne cu maxim 20 % din ceea ce învaţă în acel curs. Iar după 30 de zile doar cu 5%! Un curs experienţial este conceput din start să îţi ofere posibilitatea de a reţine cel puţin 80 % din informaţie. Mai important decât acest lucru este posibilitatea de „a reîntări” acea informaţie după parcurgerea acelui curs, astfel încât tu să poţi folosi imediat ceea ce înveţi!
5. Posibilitatea de a-ţi construi un o bază stabilă pentru fiecare lucru pe care îl vei învăţa în viaţa ta după ce vei avea aceasta experienţăsă poţi folosi sugestibilitatea minţii tale pentru a reţine şi a implementa mai bine tot ceea ce înveţi. Pe de alta parte, să poţi să te protejezi de informaţiile şi persoanele care doresc să te manipuleze sau să îţi producă emoţii negative. Odată ce înţelegi şi aplici regulile minţii tale în lucrurile pe care le faci, vei putea realiza fără efort un lucru extrem de important : acela de a fi în controlul fiecărui aspect din viaţa ta!

Pot să-ţi spun (din propria mea experienţă) că poţi folosi cu succes autohipnoza şi autosugestia doar dacă:


1. Ai posibilitatea să intri şi să ieşi rapid din transă chiar în câteva secunde (pentru nu ai întotdeauna la dispoziţie ore întregi “să te joci de-a autohipnoza”)
2. Poţi să înveţi rapid metoda (pentru că ar fi absurd să te chinui luni de zile ascultând până la plictiseală zeci de înregistrări )
3. Poţi să te bazezi că funcţionează de fiecare dată (şi mai ales atunci când ai nevoie urgentă) – să şti că poţi face, de exemplu o durere de cap sau de dinţi să dispară în maxim 10 secunde!
4. Poţi să o personalizezi (pentru că eşti o persoană unică cu nevoie unice şi ai nevoie de o abordare „croită” special pentru tine)
5. Poţi să observi progresul pe care îl faci cu autohipnoza într-un mod constant (chiar în fiecare zi...)
6. Poţi să îţi dai rapid orice sugestie care are efect imediat şi de durată!


Din fericire, am avut posibilitatea să testez şi să-mi îmbunătăţesc tehnicile de autohipnoză pentru a le face mai eficiente şi mai rapide. Şi acest lucru se poate face doar prin practică -  în şedinţele individuale de hipnoză pe care le-am avut alături de clienţii mei.

Nu ai nevoie de sute de şedinţe ca să înţelegi ce funcţionează şi ce nu


Eu am făcut deja acest lucru, iar acum, îţi pun la dispoziţie programul Autohipnoza Esenţial – un program ce are „în spate” experienţa personală a peste 100 de oameni în şedinţe 1-la 1 ce însumează aproape 500 de ore de aplicaţii practice!

Cine sunt eu şi de ce pot să îţi ofer acest program de învăţare a autohipnozei?


Nu vreau să te plictisesc vorbind despre mine prea mult, pentru că poţi găsi despre persoana şi activitatea mea o grămadă de informaţii pe internet. Dacă vei cauta pe internet „Andrei Loiso”, vei găsi cu siguranţă articolele publicate, demonstraţiile filmate, şi toate informaţiile despre mine şi despre hipnoză – informaţii pe care le poţi accesa gratuit. Dacă deja mă cunoşti şi te-ai înscris în lista mea de noutăţi, ţi-am transmis deja manualul „Adevărul despre hipnoza” în care ai găsit informaţii uşor de înţeles, dar pertinente, despre hipnoza şi aplicaţiile hipnozei.

Fapte, nu doar „povesti despre hipnoza”

Poţi  urmări demonstraţiile mele filmate în care vei vedea: cum se poate realiza o inducţie rapidă sau instantanee, obţinerea transei „adânci” (somnambulismul), instalarea declanşatorilor pentru autohipnoza, folosirea autosugestiei, efectul sugestiilor post-hipnotice, şi......regresia hipnotică.

Toate acestea le poţi găsi pe youtube postate „la vedere” pentru ca tu să ai dovezile că sunt realizabile şi că nu ţin de domeniul „poveştilor despre hipnoză

În plus, poţi avea siguranţa că ştiu despre ce vorbesc, pe de-o parte, iar pe de alta parte, poţi avea o „mostră” a stilului în care eu lucrez hipnoza împreună cu partenerii mei de transă.

De ce am ales să realizez workshop-ul Autohipnoza Esenţial?

Exista un singur motiv pentru care am ales să practic hipnoza : dorinţa de a ajuta oamenii să facă schimbări pozitive în viaţa lor.
Cu cât pot să ajut mai multi oameni, cu atât sunt mai aproape de obiectivul meu.  (Acesta este „beneficiul meu secundar” – mă simt excelent pentru că fac ceea ce îmi place.)

A fost un pas firesc să pun cap la cap tehnicile pe care le folosesc în şedinţele 1-la 1 şi să concep program de învăţare rapidă şi eficienta a autohipnozei.

Atât de simplu încât până şi un copil se poate juca „de-a hipnoza”, aşa cum spunea prietenul meu Cătălin. (Îl vei vedea imediat pe Cătălin „în acţiune” chiar în timpul primei sesiuni lucrate împreună.)

De ce este important pentru tine să înveţi autohipnoza?


Care sunt cele mai importante 3 beneficii ale practicării autohipnozei şi autosugestiei?
1. În primul rând înveţi cum să-ţi foloseşti toate resursele minţii tale – studiile medicale recente au dovedit că, în mod obişnuit, folosim doar 10 – 15 % din potenţialul minţii noastre. Autohipnoza este instrumentul care te ajută să utilizezi celelalte 90 de procente pentru a realiza acele lucruri care, în mod conştient, sunt extrem de dificil sau poate chiar imposibil de realizat :


2. Să elimini stresul şi tensiunile negative din viaţa ta
Este dovedit ştiinţific că în decursul unei zile acumulăm o mare cantitate de stres datorită ritmului nostru de viaţă: stresul de acasă, din interacţiunile cu cei apropiaţi, stresul din trafic, stresul de la locul de muncă, stresul creat de ştirile radio sau TV, etc.
Stresul se acumulează – iar dacă nu reuşim să ne relaxăm complet (şi majoritatea dintre noi rămânem parţial tensionaţi), pe zi ce trece, simţim efectele negative ale tensiunii acumulate: ne enervăm mai uşor, răbufnim în accese de violenţă (verbală şi poate chiar şi fizică).
Sau încercăm să contrabalansăm tensiunile interioare făcând anumite lucruri care, pe moment ne eliberează de presiune: fumatul, mâncatul în exces, shopping, etc. Problema este că, odată ce am terminat acea ţigară sau am mâncât ciocolata preferată, stresul reapare şi ne îndeamnă să mai aprindem o ţigară sau să mai mâncam o ciocolată. Nu va dura prea mult până când vom învăţa un tipar – din nefericire distructiv pentru sănătatea noastră. Şi, cu toate acestea, rămânem cu şi cu stresul în continuare...
Autohipnoza şi autosugestia te ajută să elimini momentele tensionate, astfel încât să te bucuri de viaţă, fără a-ţi pune sănătatea în pericol – fumând ţigară de la ţigară sau mâncând necontrolat (de exemplu)


3. Să îţi îmbunătăţeşti rezultatele în orice activitate pe care o faci
Poate te pregăteşti de o întâlnire importantă şi ai nevoie să te relaxezi şi să funcţionezi la întreaga ta capacitate. Sau poate doreşti să te pregăteşti pentru un examen şi vrei să te concentrezi mai bine când înveţi pentru a reţine mai multă informaţie.
Sunt sigur că poţi să-ţi aduci aminte de un moment din viaţa ta când aveai de realizat un lucru important pentru tine. Cât de bine ţi-a prins în acel moment incurajarea venită din partea celor apropiaţi?
În acest program vei învaţă să-ţi oferi singur(ă) cea mai puternică sugestie – autosugestia. Nimeni nu te cunoaşte mai bine decât te cunoşti tu pe tine – şi nimeni nu poate să te sugestioneze mai bine decât tu însuţi. Vei învăţa cum să-ţi oferi sugestiile care te vor ajuta în fiecare plan al vieţii tale – fizic, mental, emoţional şi spiritual.
4. Să elimini definitiv obiceiurile şi rutina nedorită şi să (re)iei controlul asupra vieţii tale
Trăim fiecare zi gândind şi făcând aproape 95 % din lucrurile pe care le-am făcut în ziua precedentă. Suntem “pe pilot automat” majoritatea timpului – şi dacă suntem obişnuiţi să gândim pozitiv şi să facem lucruri care ne îmbunătăţesc calitatea vieţii noastre, este foarte bine. Însă ce facem dacă mai avem câteva obiceiuri şi gânduri ce nu ne sunt tocmai folositoare? Dar pe care le facem de multe ori în mod automat, fără să gândim?
Mintea subconştientă ne conduce în 95 % din cazuri în toate lucrurile automate pe care le facem – însă acum este momentul că tu să preiei controlul şi să schimbi obiceiurile tale nedorite.

Dacă vrei să trăieşti (în scurt timp) viaţa după regulile tale, citeşte în continuare despre.....Lucrurile pe care le vei experimenta in workshop-ul Autohipnoza Esenţial


 • Pe parcursul workshop-ului
 •  vei experimenta cel puţin 5 exerciţii de imaginaţie care îţi vor arăta cât de bine răspunde mintea ta subconştientă chiar la propriile tale sugestii – astfel vei avea convingerea că hipnoza funcţionează perfect pentru tine!
 • Vei aplica cel puţin 3 tehnici a de intra singur(ă) în transă adâncă în doar câteva  secundepentru ca tu să ai dovada incontestabilă că poţi să obţii rapid starea de autohipnoza oriunde şi oricând! Ţi-am pregătit şi câteva „jucării-surpriză” pe care le vei lua acasă .....;)
 • Vei afla cele 9 reguli esenţiale pentru a concepe şi a-ţi da sugestiile care funcţionează cu adevărat (pentru ca tu să poţi folosi cât mai bine autosugestia împreună cu autohipnoza);
 • Vei învăţa cele 7 „Reguli Esenţiale al Minţii” şi, mai important, vei învăţa cum să le pui în aplicare astfel încât mintea ta să lucreze pentru tine şi nu împotriva ta!
 • Vei învăţa de ce majoritatea tehnicilor care sunt practicate şi predate la alte cursuri de autohipnoza sunt greşite (pentru că nu funcţionează) şi vei învăţa tehnicile corecte care îţi vor aduce rezultatele pe care le doreşti!
 • Vei învăţa cum poţi folosi corect capacităţile tale mentale în acord cu „Regulile Esenţiale ale Mintii” pentru ca efectul autosugestiei şi a al transei să fie maxim!
 • Vei învăţa care este „ingredientul-minune” care face succesul inevitabil...indiferent de lucrul pe care doreşti să-l realizezi!
 • Vei vedea (şi chiar experimenta) peste 10 modalităţi de a intra în hipnoză (cel puţin 10 inducţii şi abordări diferite) pentru ca tu să descoperi metoda cea mai bună pentru tine. Este absolut imposibil de realizat acest lucru fără ajutorul inducţiilor rapide şi instantanee... şi tu le vei testa din plin doar la acest workshop!
 • Vei experimenta cele mai „adânci” stări de hipnoză (cel puţin nivelul de somnambulism) şi vei învăţa cum să le obţii instantaneu cu ajutorul declanşatorilor!

Nu-i aşa că ţi-ai dori să existe „un buton magic” pe care, dacă îl apeşi, vei face lucrurile „să se întâmple”? Ei bine, nu vei primi doar un buton...vei primi....un Panou de Comandă!!! • Vei învăţa cum să îţi construieşti „Panoul tău de Comandă” şi să obţii rezultate instantanee apăsând pe „butoanele din mintea ta”! Şi mai ales te vei juca cu aceste „butoane” !
 • Vei descoperi care este modul tău optim de învăţare (şi de procesare a informaţiei) pentru a alege declanşatorul cel mai eficient pentru tine;
 • Vei lucra în sala de workshop cel puţin una din cele 3 aplicaţii-bonus ale autohipnozei şi autosugestiei (în funcţie de votul tău şi al viitorilor tai colegi):
 • Obţinerea relaxării instantanee şi eliminarea stresului
 • Îmbunătăţirea abilitaţii de a vorbi în public
 • Îmbunătăţirea capacităţii de concentrare şi memorare
 • După ce vei pleca acasă cu autohipnoza şi  autosugestia „în tolbă”, lucrurile nu se vor opri aici: vei primi asistenţă şi îndrumare din partea mea pentru următoarele 30 de zile: sunt la dispoziţia ta pentru orice întrebare sugestie sau clarificare de care (poate) vei avea nevoie.
Îţi voi cere feedback – pentru că doresc ca tu să continui să perfecţionezi tot ceea ce vei învăţa la acest workshop! Şi doresc să trăieşti în fiecare zi experienţa autohipnozei şi autosugestiei, cel puţin aşa  cum o trăiesc şi eu: ca fiecare zi a ta să fie plină de bucurie, plină de satisfacţie, de energie, de motivaţie şi....... de succes!

Dacă deja eşti convins(ă) că Autohipnoza Esenţial a făcut deja un „click perfect cu dorinţele şi aşteptările tale poţi să-ţi rezervi locul chiar acum:


Ce vei putea realiza după ce parcurgi workshop-ul Autohipnoza Esenţial?


 • Exact lucrurile pe care le-ai dorit : vei putea intra şi ieşi din transă oricând, oriunde şi aproape în orice condiţii: în mai puţin de 10 sec poţi să foloseşti autosugestia, să intri în singur
 • (ă) în hipnoză şi să ieşi din transă „upgradat(ă)” cu noua ta sugestie!
 • În mod obişnuit, dacă doreşti să experimentezi autohipnoza ai nevoie să asculţi  o înregistrare audio timp de 30-60 de minute... şi nu vei şti niciodată nivelul transei pe care îl vei avea sau dacă acele sugestii vor funcţiona vreodată pentru tine.  După ce vei parcurge workshop-ul Autohipnoza Esenţial vei putea intra în transă adâncă aproape....instantaneu (cel puţin nivelul somnambulismului)
 • În plus, vei putea să rămâi în această stare de transă oricât doreşti (de la 10 secunde dacă eşti „în priză” şi nu ai timp, până la 30-60 de minute....sau chiar mai mult); vei afla şi cum poţi rămâne în transă fără să te chinui să mai ”alungi gândurile care vin”folosind un secret pe care îl vei învăţa în doar...10 secunde!
 • Vei putea să îţi realizezi sugestiile pe care le doreşti (şi pe care le vei pune imediat la treabă pentru tine!)
 • Poate, cel mai important aspect: vei construi fundaţia pentru orice alt proces de învăţare pe care îl vei parcurge după acest workshop! Indiferent de lucrurile pe care alegi să le înveţi, vei avea un fundament solid şi vei putea folosi puterea minţii tale subconştiente pentru a învăţa uşor şi rapid orice iţi propui! Şi mai ales, vei putea reţine acele informaţii mult mai bine!
 • Autohipnoza Esenţial este un început de drum: există întotdeauna încă o noua treaptă, lucru valabil şi cu autohipnoza: de la obţinerea şi menţinerea transei cu ochii deschişi şi până la anestezia oricărei părţi ale corpului tău în doar câteva secunde (te vei bucura de aceasta abilitate în special la dentist – spre uimirea acestuia din urmă!) Cu aceste aplicaţii avansate ne vom „juca” mai târziu într-un alt workshop - „Autohipnoza Avansat”.

În plus: Workshop-ul Autohipnoza Esenţial vine la pachet cu o serie de bonusuri care, practic triplează valoarea pe care o vei primi în sala de curs:


Bonus #1
CD-ul cu înregistrările pe care le-am realizat special pentru a te ajuta să „reîmprospătezi” sugestiile şi declanşatorii pe care i-ai instalat. Este ca şi cum ai trece cu mare viteză prin tot ceea ce ai realizat în workshop – în doar câteva minute! Mintea ta subconştientă poate face lejer această „minune”, iar vocea mea te va ajuta să ajungi într-o stare hipnotică extrem de plăcută!
În plus, vei primi instrucţiunile şi exerciţiile pe care ţi le recomand să le lucrezi singur(ă) pentru a atinge „perfecţiunea” cu autohipnoza. Pot să îţi spun (din propria experienţă) că dacă vei alege să foloseşti autohipnoza în viaţa ta de zi cu zi, vei ajunge, în scurt timp să realizezi lucruri pe care alţii (poate chiar şi tu) nu ai fi crezut că le poţi face vreodată: de la eliminarea instantanee a STRESULUI şi până la înlăturarea unor probleme cu care poate te lupţi de mulţi ani de zile!
Vei vedea „How deep is the rabbit hole” cu autohipnoza. Alegerea este a ta...
Bonus #2
În plus, vei primi manualul de autohipnoză şi notele de curs pe care le-am pregătit pentru tine astfel încât să nu te chinui „să iei notiţe pe genunchi” în sală. Doresc în primul rând ca tu să experimentezi acest workshop chiar mai mult decât să „înţelegi” toată partea teoretică. Teoria o vei învăţa acasă, în ritmul tău, mult după ce vei observa cu satisfacţie cât de bine (şi cât de rapid) funcţionează autohipnoza pentru tine!
Bonus #3
Pare greu de crezut că îţi mai pot oferi chiar mai mult decât ţi-am spus până acum, nu-i asa? Ei bine „there’s more”:
Vei avea un discount generos la orice eveniment de-al meu la care vei participa în viitor: am o grămadă de surprize care te vor ajuta să-ţi atingi visele tale cele mai îndrăzneţe! Aş vrea ca tu să progresezi, să te dezvolţi continuu şi nu doar „din An-în-Paşti”. Din acest motiv doresc să te ajut să fii mai aproape de mine!

Bonus #4
Despre acest bonus vom discuta atunci când ne vom întâlni în sala de curs!
Îţi plac surprizele plăcute? Da? Şi mie.... şi îmi place să îţi ofer o astfel de surpriză... care valorează aproape cât întregul workshop!

Cum te poţi asigura că programul meu chiar funcţionează?

O întrebare firească, de altfel. La care, însă  nu îţi voi răspunde eu. Îi las pe cei care au experimentat deja (auto)hipnoza să îţi spună impresiile lor......

În primul rând vreau să vă mulţumesc. Am ascultat înregistrarea şi a fost minunat, o senzaţie incredibilă! Am ajuns la un punct de relaxare aproape nemaiîntâlnită până acum. Voi continua să fac exerciţiul cu degetul de cate ori simt nevoia de relaxare.” Radu

Am ascultat înregistrarea trimisă şi pot să spun că am fost plăcut surprins. Am obţinut rezultate satisfăcătoare încă de la început. Tehnică de catalepsie a pleoapelor a funcţionat foarte bine şi am obţinut rezultate bune. Mi-a plăcut trecerea de la catalepsia pleoapelor la relaxarea corporală unde am obţinut iarăşi rezultate bune. Relaxarea mentală a decurs foarte bine şi m-a ajutat să intru într-o stare de relaxare corporală şi mai mare.” Silviu

Am folosit câteva săptămâni înregistrarea pentru meditaţie şi mi se pare excelentă!”  Valentin

Am folosit autohipnoza după indicaţiile primite şi cred eu că au funcţionat. Trebuia probabil să exersez zilnic pentru rezultate mai bune, dar din păcate datorită unor probleme personale nu am mai continuat. Sper că în curând să am ceva mai mult timp şi voi începe din nou să exersez. Părerea mea este că funcţionează programul dvs. dar trebuie perseverenţă şi timp. Vă mulţumesc. Elena

Trebuie să-ţi spun că în fiecare zi fără nici o excepţie continui să citesc cartea ta şi să ascult înregistrarea audio....de fapt, pentru mine funcţionează de minune, fără să exagerez cu nimic. Îţi mulţumesc din suflet pentru tot.” Robert

Ei bine, HIPNOZA este o tehnică care odată experimentată reprezintă un pas înainte făcut de noi în procesul individual de EVOLUTIE. Reprezinta un pas în afara “fascinantei şi eternei” zone de confort. Iar pentru acest pas înainte, dragi mei prieteni, vă felicit din toată inima! Asta ca să nu mai spun că, cu ajutorul hipnozei putem preveni şi trata diverse afecţiuni ale corpului sau ne putem mări productivitatea şi eficacitatea din timpul activităţilor noastre cotidiene.
Iar din proprie experienţă (“joaca de-a hipnoza” cum îi spunem eu şi Andrei), pot afirma că Andrei este un tip prietenos, un adevărat specialist al tehnicilor hipnotice, un om în care eu am avut încredere totală şi pe care îl recomand cu cea mai mare căldură.

Cu bucurie şi recunoştinţă”,

Cătălin Chirilescu
Trainer, Speaker, Autor

Sunt aceşti oameni diferiţi într-un fel faţă de tine?

NU!
Unii dintre ei sunt profesionişti în domeniul dezvoltării personale. Majoritatea însă sunt oameni absolut obişnuiţi care au ales să-şi schimbe viaţa în bine. Şi au reuşit foarte bine folosind autohipnoza şi autosugestia!

Iar pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte şi o demonstraţie filmată face cât o mie de imagini, îţi voi arata câteva aplicaţii ale autohipnozei şi autosugestiei ce pot părea incredibile...la prima vedere :

Prietenul meu Cătălin Chirilescu a fost foarte deschis şi dornic să lucreze hipnoza: am folosit toate cele 7 reguli ale minţii pentru a crea în doar o singură şedinţă o serie de demonstraţii extraordinare ale capacităţii minţii umane. În curând şi tu vei putea face cu ajutorul minţii tale astfel de lucruri...aproape incredibile:

Intrarea şi ieşirea din transă profundă folosind autosugestia – cu o precizie cronometrică.......Analgezia (eliminarea durerii) realizată cu ajutorul autohipnozei şi autosugestiei – în mai puţin de 10 secunde!Şi toate acestea au fost realizate într-o singură sesiune – de fapt chiar prima şedinţă împreună cu Cătălin – fără nicio condiţionare sau „regizare” în prealabil.

Şi pentru că această demonstraţie nu a fost doar „o simplă întâmplare”, am repetat-o,  de data aceasta în public:


Care este investiţia ta în programul Autohipnoza Esenţial?

E dificil să estimezi cât valorează pentru tine să-ţi îmbunătăţeşti viaţa ta personală şi profesională. Iar acest workshop tocmai asta vei face!

Te voi ajuta eu să dai o dimensiune tangibilă valorii lucrurilor pe care le vei primi.

Am 3 întrebări pentru tine:

1. Cât valorează pentru tine să reduci nivelul stresului tău zilnic cu cel puţin 50 %? (pune un preţ)

2. Cât valorează pentru tine să te poţi relaxa aproape instantaneu, să-ţi „încarci bateriile” în mai puţin de 1 minut şi să îţi reiei activitatea cu 100% mai multă energie şi entuziasm? (pune un preţ şi pe acest lucru)

3. Cât valorează pentru tine să ai un „Centru de Control” al minţii tale şi să poţi stăpâni fiecare aspect din viaţa ta (prin puterea autosugestiei)? Cât valorează pentru tine să ai libertatea de a  avea controlul de a realiza tot ceea ce îţi doreşti? (pune şi aici un preţ)

Aduna acum valoarea pe care ai pus-o răspunzând la cele 3 întrebări şi scrie o sumă pe o foaie (sau mai bine în mintea ta)....

Gata?

Acum compară valoarea stabilită de tine cu cea pe care o vei găsi mai jos:

....Dacă valoarea ta este de cel puţin 10 ori mai mare decât preţul meu, atunci sunt absolut încredinţat că acest curs este pentru tine şi ştiu că te pot ajuta. Dacă nu, atunci îţi recomand să încerci orice altceva....pentru că acest workshop nu este potrivit pentru tine....


Doresc să ai certitudinea şi încrederea că primeşti cel puţin de 10 ori mai mult decât plăteşti. Pentru mine doar acesta ar fi un schimb echitabil.

De ce?

Pentru că doresc să aduc valoare în viaţa ta prin informaţia şi experienţa pe care le pe care o vei avea alături de mine!
Şi mai ales pentru că ştiu că vei preţui şi vei pune la treaba ceea ce vei învăţa  atunci când te implici 100%.

De ce vei obţine cele mai bune rezultate doar dacă te implici în  program?

Pentru că fiecare dintre noi punem preţ pe acele lucruri pe care le dorim şi în care investim timp, energie şi bani. Cu alte cuvinte, doar atunci când ne implicăm emoţional, financiar şi investim timpul necesar studiului, vom avea cele mai bune rezultate!

Am învăţat acest principiu din propriile mele greşeli şi apoi din greşelile pe care le-am făcut la început cu cei pe care am dorit sa-i ajut.

Am strâns de-a lungul timpului metri cubi de cărţi şi sute de programe de optimizare personală şi profesională. Însă programele care m-au ajutat cu adevărat sunt cele în care am investit din plin timp, energie şi bani.


Cât vei investi în acest program?

Din punct de vedere al timpului, vei investi pentru workshop 1 zi, cel mai probabil, un week-end. Însa va fi un weekend în care te vei simţi bine: la workshop-urile mele nu exista „student” şi „profesor”. Învăţăm unii de la alţii şi mai ales....ne distrăm de minune! Apoi, sunt sigur că vei dori să investeşti câteva minute pe zi pentru a-ţi transforma viaţa!

Din punct de vedere al energiei: Acesta este elementul cel mai important. Tu eşti singura persoană care are cu adevărat controlul în acest aspect : este vorba de motivaţia ta, de sentimentele tale, de „sufletul” pe care îl pui în  acest program.

Aici se aplică o vorbă plină de înţelepciune : “Culegi ceea ce ai semănat”. Dacă pui pasiune, încredere şi te aştepţi la rezultate spectaculoase....vei primi înapoi acele rezultate. Chiar mai mult decât atât!

Iar în ultimul rând, este implicaţia ta financiară : Cât costă acest program?

Ei bine, la momentul actual Autohipnoza Esenţial costa 400 RON. Cam atât vei plăti pentru toate lucrurile pe care le-am povestit mai sus. Inclusiv pentru toate cele 4 bonusuri. Inclusiv pentru  pentru toată asistenţa post-curs.

doar” 400 RON pentru a-ţi „upgrada” viaţa aşa cum vrei tu....

But wait, there’s more.... :)”

Pentru că doresc să te ajut nu doar pe tine, ci şi pe cei dragi ţie, îţi voi face o ofertă deosebită:

Dacă vei „aduce” odată cu tine o altă persoană (care îţi este ţie dragă), îţi voi oferi un discount generos de 10 %. Iar pentru că aceasta persoană a „mers pe mâna ta” şi avut încredere în recomandarea făcută de tine îi voi acorda şi ei (sau lui) 5% discount.

Partea şi mai bună este că pentru fiecare persoană în plus vei primi cei 10 % discount, aşa încât eforturile tale şi încrederea cu care mă onorezi spunând şi altora despre workshopul Autohipnoza Esenţial îţi poate plăti acest curs (şi poţi pleca chiar şi cu bani acasă!!!!).

Crezi că glumesc? Pune-mă la încercare ;) ..... oricum ai prins ideea, nu-i asa?

În plus, prietenii tai îţi vor mulţumi mai târziu pentru că le-ai oferit o mână de ajutor, poate chiar într-un moment în care aveau nevoie de o acest lucru în viaţa lor!

Şi, dacă mai era necesar, o să pun şi „cireaşa pe tort” : mai poţi avea încă un discount suplimentar dacă vei introduce codul de discount în momentul când vei completa formularul de înscriere. Acest cod îl poţi primi fie de la mine dacă eşti abonat(ă) la lista mea de noutăţi (şi vei fi tratat(ă) ca şi VIP), fie îl poţi primi de la partenerii mei. Încă un motiv în plus pentru tine să alegi workshopul Autohipnoza Esenţial!

Nu mă interesează să-ţi vând doar un curs: doresc să te ajut să faci un salt uriaş în direcţia pe care o doreşti. Dar îmi place să-ţi ofer un motiv suplimentar de siguranţă:
Try before you buy” (sau „Testează înainte de a cumpăra”)

Dacă după prima zi acest curs nu ţi-a oferit 100% satisfacţie atunci îţi voi returna integral tot ceea ce ai plătit. Fără întrebări, fără păreri de rău. Într-un cadru de 1-la-1, fără presiunea colegilor care nu vor înţelege „nici în ruptul capului” această decizie. Însă eu îţi respect şi îţi onorez  alegerea ta şi îmi ţin promisiunile!

Cred că ai suficient timp să îţi dai seama de acest lucru în cele 6-8 ore ale primei zile. Şi cred că este absolut corect ca tu să ai posibilitatea de a te asigura de valoarea pe care acest workshop o aduce în viaţa ta.

Valoarea acestui curs...i-o dai chiar tu prin ceea ce vei realiza!

Însă atunci când pui suflet, timp şi bani în acest program.... atunci se întâmplă adevărate miracole. Stau mărturie cuvintele câtorva dintre cei ce m-au onorat cu încrederea şi au făcut lucruri extraordinare cu (auto)hipnoza:

Mulţumesc din suflet pentru tot ajutorul care mi l-ai oferit. Să-ţi dea Dumnezeu tot ce e mai bun, pe măsura inimii tale generoase.” Cristina

Simt nevoia să-ţi scriu aceste rânduri doar pentru a-ţi mulţumi... Am devenit foarte calmă în situaţii dificile de la serviciu (un job cu mult stres), am reuşit să iau carnetul de conducere (fără stres) în condiţiile în care aproape că nu mi se dădea nicio şansă (sunt o visătoare) şi voi continua să lucrez cu mine astfel.” Daniela, http://quiltunivers.blogspot.com/

Unică şedinţă de hipnoză în care m-ai învăţat şi autohipnoza mi-a folosit extrem de mult. De atunci am experimentat singură autohipnoza de multe ori; nu ştiu exact ce ar fi trebuit să simt sau să gândesc, dar eu în acele momente, nu gândesc nimic şi simt o bucurie imensă, intrinsecă, fundamentală, fără o cauză anume. Mi-e greu să exprim starea de bine pe care o trăiesc....” Cristina


Cum putem începe?

Te aştept să te înscrii în programul Autohipnoza Esenţial accesând buton galben de mai jos.

Vei fi direcţionat(ă) către formularul de înscriere pe care îl poţi completa şi transmite imediat. Vei primi toate instrucţiunile prin e-mail după ce vei transmite formularul de înscriere: data la care se tine cursul, locaţia, modalităţi de plată, şi alte informaţii utile. Şi....s-ar putea să primeşti şi un cadou-surpriză....
Înscrierea ta în acest program va fi confirmată definitiv în momentul în care vei achita acest program (parţial sau integral).

Trebuie să ştii că există o limită de 15 participanţi pentru o ediţie a workshop-ului Autohipnoza Esenţial, iar înscrierile sunt realizate după principiul „Primul venit, primul servit”.

Te încurajez să acţionezi pentru a avea ceea ce îţi doreşti chiar acum!

Odată ce ai achitat programul (sau avansul), locul tău (şi preţul pe care îl vei plăti în cazul achitării avansului) este este asigurat definitiv.

Apropos de preţ, preţul de mai sus poate (şi va fi modificat cu siguranţă) într-o direcţie superioară. Cu alte cuvinte va creşte...... şi îmi rezerv dreptul de a face acest lucru atunci când voi primi semnale pozitive din partea celor ce au ales să înveţe autohipnoza cu mine. Nu o dată mi s-a întâmplat să aud din partea clienţilor mei aceste cuvinte: „Acest preţ este mult prea mic comparativ cu problema pe care m-ai ajutat să o rezolv....”

Este foarte posibil ca următoarele ediţii să aibă un preţ mai mare..... însă tu nu trebuie să-ţi faci griji din acest motiv? De ce? Pentru că poţi avea chiar acum acest program la preţul de 400 RON. Şi îţi poţi „upgrada” viaţa...aproape peste noapte ;)

Fii printre primii şi comandă acum programul Autohipnoza Esenţial . Învăţa cum să pui la treabă puterea extraordinară a subconştientului tău!


Cu prietenie,

Andrei Loiso

P.S. Vreau să ai 100% satisfacţie din acest program. Pentru 400 RON ( şi discounturile ce se aplică) primeşti:

 • 1 zi de training experienţial în autohipnoză şi autosugestie
 • un CD cu înregistrări şi exerciţii pentru acasă
 • un manual de instrucţiuni
 • 30 de zile de asistenţă post curs,
 • 1 bonus-surpriză (şi te asigur că doar acest bonus valorează cât întregul workshop)!

Şi nu în ultimul rând: garanţia că acest curs ţi se potriveşte 100% sau vei primi înapoi integral suma investită!

Dacă doreşti cu adevărat să înveţi autohipnoza, atunci pot să te asigur că ai în faţă cel mai bun program realizat vreodată în acest domeniu din România!

Bineînţeles, nu trebuie să mă crezi pe cuvânt: îţi recomand să faci un „tur de orizont”, iar atunci când te vei convinge în totalitate că aşa este, te aştept să revii şi să îţi asiguri locul cat mai curând.


P.P.S. Nu lasă să treacă pe lângă tine ocazia de a învăţa autohipnoza şi de a folosi (în mod corect) autosugestia. Meriţi cu siguranţă tot ceea ce este mai bun, iar workshopul Autohipnoza Esenţial îţi oferă de departe, cel mai bun mod de a învăţa autohipnoza la ora actuală!

Dacă tu doreşti să aplici în viaţa ta aceste tehnologii extraordinare ale minţii tale, ai acum cea mai buna ocazie de a face acest lucru. Apasă butonul galben, completează formularul şi vei  trai în scurt timp viaţa după regulile tale! Iar cel mai bun moment pentru aceasta este chiar.....ACUM!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu