duminică, 5 iunie 2011

Învaţă autohipnoza şi autosugestia!

Cum poţi învăţa autohipnoza?
 
Cea mai uşoară (şi în acelaşi timp cea mai rapidă) metodă de a învăţa autohipnoza este de a experimenta o stare adâncă de hipnoză.
Mintea subconştientă învaţă foarte rapid prin modelare : odată ce a experimentat starea de hipnoză se poate reîntoarce la această stare oricând.
 
Unul dintre cele mai căutate servicii Artjoyhypnosis este învăţarea autohipnozei. Întregul proces constă în următoarele etape :
  • Obţinerea stării hipnotice corespunzătoare;
  • Primirea sugestiilor de reîntoarcere la această stare (sugestii posthipnotice ce funcţionează după ieşirea din hipnoză);
  • Învăţarea tehnicii autohipnozei ce constă într-un declanşator al stării hipnotice autoinduse (la fel ca şi clopoţelul lui Pavlov);
  • Ieşirea din hipnoză;
  • Testarea prin repetări succesive realizate de către persoana ce învaţă autohipnoza;
Pentru a înţelege principiile autohipnozei este necesar să parcurgi Manualul de hipnoza.


Vei înţelege:
● Cum funcţionează mintea în stare de hipnoză
● Cum să înţelegi subconştientul şi să descoperi dacă există "blocaje" care te împiedică să trăieşti viaţa pe care o doreşti
● Ce este Factorul Critic al Mintii Conştiente şi care este rolul acestuia
● Definiţia hipnozei explicată în detaliu
 

Ai 3 posibilităţi de a învăţa autohipnoza şi autosugestia :
 
Metoda cea mai distractivă este workshop-ul de autohipnoza în care poţi învăţa autohipnoza şi autosugestia (Autohipnoza Esenţial) alături de alte persoane. Eu voi fi „antrenorul” care te va ajuta, alături  de ceilalţi participanţi să experimentezi autohipnoza într-un seminar aşa cum complet diferit faţă de orice alt workshop la care ai participat vreodată! (80 % învăţare experienţială şi 100% distracţie şi voie buna!).
 
Metoda complet personalizată: voi lucra numai cu tine, într-un program unic pe care îl realizăm în colaborare : într-o şedinţă 1-la-1 la cabinetul Artjoy sau prin Skype.
 
Curs Autohipnoza Esential

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu