joi, 14 iunie 2012

Cursuri Hipnoza

Curs Autohipnoza Esential



autohipnoza expert









banner adevarul despre hipnoza landscape



Relaxare prin hipnoza

Poate a venit momentul să pui un STOP STRESULUI din viaţa ta şi să DAI START RELAXARII...atunci când vrei tu!

Dacă aceasta afirmaţie este adevărată pentru tine, atunci ai posibilitatea să experimentezi ambele variante în workshop-ul interactiv........

O seară de relaxare....hipnotică!


Am menţionat cumva ceva despre.... hipnoză? 

DA!

   Pentru că te vei relaxa cu ajutorul hipnozei. Dacă acest domeniu este încă o mister pentru tine, atunci te invit să citeşti mai întâi articolul „Ce este (auto)hipnoza”  din care vei afla cele 6 motive pentru care hipnoza este CEA MAI simplă (şi mai eficientă) modalitate de relaxare (şi nu numai). Te invit apoi, după ce te-ai convins, să citeşti în continuare despre lucrurile pe care le vei putea realiza după ce vei parcurge acest workshop : 

Vei învăţa CUM să elimini stresul şi tensiunea acumulată pe parcursul unei zile.... în 10 secunde! (dacă eşti în grabă şi nu ai timp prea mult);

Vei putea să te relaxezi profund, oricând, oriunde, în orice condiţii, chiar dacă eşti în trafic sau în agitaţia de la birou;

Vei experimenta relaxarea hipnotică atât în transă (cu ochii închişi), cât şi cu ochii deschişi;

Vrei să îţi poţi opri fluxul gândurilor (în special cele negative) atunci când doreşti să te relaxezi? Vei putea face acest lucru la finalul workshop-ului!

Vei şti cum să transformi (aproape) instantaneu o stare de tensiune într-una de relaxare – şi cum să păstrezi relaxarea pe parcursul unei zile întregi (sau chiar mai mult);

Vei învăţa un exerciţiu simplu care te ajută să te relaxezi în 30 secunde cât în 30 de minute de somn!

Vei învăţa cum să te relaxezi mental –  poţi folosi apoi aceasta relaxare mentală pentru meditaţie, pentru yoga, pentru a adormi rapid.... sau pentru oricare alte exerciţii ale minţii pe care le urmezi!


CE vei experimenta în acest workshop?

Într-un singur cuvânt : RELAXAREA!

În mai multe cuvinte:

Vei afla (pe scurt) „Adevărul despre hipnoză” şi vei înţelege de ce majoritatea lucrurilor pe care unii oameni le cred despre hipnoză nu sunt altceva decât sunt poveşti răsuflate!

Vei parcurge 3 exerciţii de sugestibilitate (sau de imaginaţie) pentru a înţelege şi pentru a te convinge cât de uşor răspunde mintea ta la sugestiile de relaxare!

Vei putea experimenta cel puţin 3 modalităţi de a intra în hipnoză;

Dacă doreşti, vei putea lucra cu mine mai multe demonstraţii în care vei trăi cele mai relaxante (şi mai plăcute) stări hipnotice pe care le-ai experimentat vreodată (voluntarii mei primesc întotdeauna un „tratament regal”);

Vei experimenta cel puţin 2 inducţii de grup, în care vei primi „secretele” relaxării. Şi pe care le vei simţi imediat, odată ce le pui în aplicare!

Vei avea posibilitatea  „să te antrenezi” pe parcursul workshop-ului astfel încât să te convingi singur(ă) că aceste tehnici funcţionează pentru tine!

Vei avea posibilitatea să lucrezi în echipă împreună cu un partener astfel încât să vezi şi să simţi ce înseamnă relaxarea din cele 2 ipostaze (şi  „din exterior” dar mai ales „din interior”)

Te voi ajuta să instalezi un „buton al relaxării” pe care îl poţi folosi oricând doreşti! Odată ce vei ”apăsa” acest buton, STRESUL va zbura pe fereastră iar tu vei simţi (aproape) instantaneu RELAXAREA  fizică, emoţională şi mentală;

Cine facilitează acest workshop?

Nu vreau să te plictisesc vorbind despre mine prea mult, pentru că poţi găsi despre persoana şi activitatea mea o grămadă de informaţii pe internet. Dacă vei cauta pe internet „Andrei Loiso”, vei găsi cu siguranţă articolele publicate, demonstraţiile filmate, şi toate informaţiile despre mine şi despre hipnoză – informaţii pe care le poţi accesa gratuit. Dacă deja mă cunoşti şi te-ai înscris în lista mea de noutăţi, ţi-am transmis deja manualul „Adevărul despre hipnoza”  (link) în care ai găsit informaţii uşor de înţeles, dar pertinente, despre hipnoza şi aplicaţiile hipnozei.

Fapte, nu doar „povesti despre hipnoza”

Poţi  urmări demonstraţiile mele filmate în care vei vedea: cum se poate realiza o inducţie rapidă sau instantanee, obţinerea transei „adânci” (somnambulismul), instalarea declanşatorilor pentru autohipnoza, folosirea autosugestiei, efectul sugestiilor post-hipnotice, şi......regresia hipnotică.

Toate acestea le poţi găsi pe youtube postate „la vedere” pentru ca tu să ai dovezi că sunt realizabile şi că nu ţin de domeniul „poveştilor despre hipnoză”.

În plus, poţi avea siguranţa că ştiu despre ce vorbesc, pe de-o parte, iar pe de alta parte, poţi avea o „mostră” a stilului în care eu lucrez hipnoza împreună cu partenerii mei de transă.


Crezi ca te-ai obişnuit sa trăieşti în STRES? Însă te-ai hotărât să schimbi radical această situaţie? 

Dacă da, atunci te voi ajuta să „te dezobişnuieşti” de STRES  şi să te „obişnuieşti” cu RELAXAREA

Detalii Workshop „O seara de relaxare hipnotică”:

Data: Joi, 29 iunie 2012, începând cu ora 18:00 (întârziaţii pot ajunge până la 18:15)
Locaţia evenimentului :Bucureşti (zona centrală). În funcţie de numărul de participanţi, voi alege o sală adecvată. Vei primi prin email (sau telefonic) adresa exactă până miercuri, 27 iunie.
Durata: 3 – 3 1/2  ore
Număr de participanţi: minim 7, maxim 15
Preţul: 99 RON. Poţi obţine însă discounturi semnificative în următoarele condiţii:

Vii împreună cu o altă persoană – tu primeşti o reducere de 20% iar prietenul sau prietena ta plăteşte de cu 10% mai puţin!

Te înscrii în lista de noutăţi Artjoy: primeşti un discount de 10%

Vii împreună cu 4 prieteni: ei primesc fiecare 10 % discount iar tu primeşti acest workshop cadou! În plus, vei putea alege un bonus exclusivist (doar pentru tine): fie 1 şedinţă privată (120 de minute 1-la-1 cu mine pe orice subiect), fie 2 şedinţe de 60 de minute prin Skype (pe orice subiect)

Participarea ta la acest eveniment va fi confirmată după realizarea plaţii. Vei primi toate detaliile prin email, imediat după ce vei completa formularul de participare.

Ce ai de făcut în continuare?

Te rog sa completezi cu datele tale formularul de mai jos. Vei primi prin email instrucţiunile pentru a achita contravaloarea evenimentului şi pentru a-ţi confirma participarea:


FORMULAR DE INSCRIERE



Dacă mai ai întrebări sau doreşti mai multe detalii, poţi să mă contactezi imediat şi le vom clarifica împreună în cel mai scurt timp. Ai datele mele de contact mai jos:

Cu prietenie,



Andrei Loiso
ARTJOY LIFE
Tel: 0758.947.957 ; 0722.650.981


P.S. Eşti pregătit(ă) să elimini STRESUL din viaţa ta? Ai acum în cea mai bună oportunitate să pui la treabă RELAXAREA pentru tine! Şi să te simţi bine alături de mine într-o „Seară de Relaxare....Hipnotică”!

miercuri, 13 iunie 2012

Intrebari .. cu raspuns

Te-ai gandit vreodata sa intrebi ce vrei sa sti? Te-ai gandit vreodata ca este foarte usor sa afli raspunsul la orice intrebare care este cu adevarat importanta pentru tine? Eu am facut-o, mi-am pus cateva intrebari esentiale pentru mine si ghici ce?! Am primit raspuns. Am primit raspunsuri care mi-au ridicat constiinta pe cele mai inalte culmi in aici si acum, am primit raspunsuri frumoase si sublime care mi-au marcat in continuare clipele, care mi-au readus linistea si bucuria in intreaga-mi fiinta, am primit raspunsuri care m-au readus catre sine.
Iti impartasesc cateva din aceste intrebari si raspunsurile mele la ele.

1.      Unde e iubirea?
Am intrebat Sinele : unde e iubirea? Desi nu ma asteptam sa primesc vreuns raspuns, totusi  raspunsul de la Sine incepu sa dea navala peste mine…Si zise Sinele : Iubirea e in tine si in toti, in tot ce te inconjoara si in tot ceea ce este, este in celule si in modul  in care ele functioneaza, in modul in care ele se recreeaza mereu si mereu, este in tot ceea ce este creat, implicit in tot ceea ce omul creeaza, este in modul in care iti curge sangele prin vene si iti oxigeneaza organismul, iubirea este in animale, in copaci, in firul de iarba, in patura de frunze pe care toamna le coloreaza frumos si minunat, mereu si mereu, iubirea este in fulgul de zapada si in picatura de ploaie dar si in lacrima copilului precum si in cea a barbatului dar si in lacrima de fericire de pe obrazul unei femei, iubirea este in mari, in oceane, in rauri si in vai, in pesti si in animale, in insecte si toate vietuitoarele pamantului, iubirea este in scancetul unui copil atunci cand este alaptat de mama, in suspinul femeii imbratisate cu tandrete de barbatul ei, in aerul pamantului, in piatra si in stanca, in arbori si in flori, in rodul pamantului, in valurile Dunarii, in miezul muntilor dar si pe crestele lor acoperite de nori sau de zapada ori pur si simplu sunt cuprinse de razele soarelui,iubirea este  in planete si spatiile dintre ele, in stele, in luna si in galaxii, in univers dar si in multivers, iubirea este in sunete, in muzica, in cuvinte, in ganduri, in actiuni dar si in reactiuni, in zambetul Omului, in curajul sufletului de a experimenta, iubirea este in tot ceea ce facem, in tot ceea ce suntem, in tot gandim caci este iubirea fata de experienta…iubirea este in modul in care doi oameni  se tin de mana, se imbratiseaza ori danseaza, iubirea este in respiratia universului, iubirea este in zi si in noapte, in modul in care ploaia uda pamantul, in modul in care semintele, imbratisate de pamant, incoltesc ca mai apoi sa devina, iubirea este in toata experienta umana si cea Universala, fie ea si duala …iubirea este in tot ceea ce este si in ceea ce nu este, in Creator si in creatia sa precum si dincolo de Creator….

Hooooopa! Zisei eu Sinelui…Cum adica dincolo de Creator? Pai Creatorul nu este tot ceea ce este? Mai exista ceva dincolo de Creator?
Da, raspunse senin Sinele. Mai este ceva dincolo de Creator, mai este ceva ceea ce oamenii numesc  Vidul sau altfel spus mai este nimicul, nemanifestatul care are si el infinitate de posibilitati…si in nimic este iubire desi pare greu de crezut si inteles de minte dar de fapt  Iubirea sta la baza a tot ceea ce este dar si a ceea ce nu este caci din iubire s-a nascut totul….acum am inteles cu adevarat cum ca totul e iubire…
Acum am inteles ca iubirea nu este ceva care trebuie atins, ca nu e nici macar o stare ci ca iubirea este tot ceea ce este. Iubirea este in tot si in toate, peste tot si orice…nu mai cauta iubirea caci nu ai ce gasi…iubirea este! Cauta-te pe tine si ceea ce esti J

2.      Este important sa stiu ce simt, sa inteleg ce simt sau este suficienta simtirea?
Dialog intre Minte si Sine
S : Simt si stiu, nu este ceva care sa nu-mi fie cunoscut
M: Foarte bine, minunat, stiu asta si e perfect asa.
S : Pai nu este perfect asa pentru ca este necesar ca tu sa intelegi si sa sti constient ceea ce  simt si stiu.
M : De ce?
S : Vezi, deja ne intelegem J… acest de ce este ceea ce incerc sa iti transmit.
Pentru ca astfel se sparg barierele inconstientei. In momentul in care un fragment din constientul colectiv, adica tu, “se lumineaza”, transmite informatia in intreg constientul colectiv. Cand tu devii constienta de constiinta de sine, atunci aduci informatia pura in constientul colectiv.
M : Aha! Deci as putea spune ca este unul din motivele pentru care ne intrupam?
S : Exact! Sinele oricum este dar daca mintea nu pricepe nu exista colaborare si deci nici evolutie spre expandarea constiintei. Ceea ce este in Sine este necesar sa ajunga in tot ceea ce este, in cea mai adanca negura, in cea mai slaba forma de constiinta. Asta se poate intampla doar prin “iluminarea” ta.
M : Atunci acesta este marele experiment, de aceea suntem in acest plan atat de dens, acesta este scopul coborarii tale aici si colaborarii noastre? De aceea se spune cunoaste-te pe tine insuti? Caci atunci cand intelegi cu adevarat si este necesar sa intelegi, se modifica constiinta? De aceea se spune sa incepem schimbatrea in noi insine pentru ca ceea ce schimb in mine se reflecta apoi in jurul meu, de fapt vibratia schimbarii se lanseaza in intreg constientul colectiv…asa se petrece practic schimbarea : constientizand constiinta de sine…
S : Bravo, acum suntem una!

3.      Este o minune trupul si iti ofera el experiente minunate?
 Daca nu era acest trup, cum as fi putut saruta pamantul cu talpile, cum as fi putut privi ochii frumosi ai oamenilor, cum as fi putut mangaia alt om, cum as fi putut saruta fruntea nepotelei mele, cum as fi putut sa-i cuprind fetisoara in palmele mele…daca nu eram in trup cum as fi putut admira si contempla apusul, cum as fi putut sa vad culorile toamnei, verdeata primaverii, sclipirea apelor in soarele verii, fulgii minunati si florile de gheata ale frumoasei ierni…daca nu eram in trup, cum as fi putut sa ma joc cu copiii lapte gros sau matele incurcate ori ratele si vanatorii si toate celelalte jocuri ale copilariei, cum m-as fi putut bucura atat de mult de venirea vacantei de vara si de ceea ce urma sa se intample atunci?

Daca nu as fi avut trup, cum as fi putut simti iubirea, dezamagirea, furia, compasiunea, durerea, tristetea, lacrima curgandu-mi pe obraji de fericire sau tristete, imbratisarea, sarutul amoros, sarutul prietenesc, sarutul fratesc si cel parintesc, topaiala de fericire sau datul din picioare de nervi, cearta urmata de impacare…Daca nu aveam trup, cum as mai fi putut sa ma bucur la vederea firului de iarba sau a florilor, cum as fi putut imbratisa pomisorii, cum as fi putut calatori pe acest minunat pamant sa vad locurile minunate pe care le-am vazut….dar mai ales daca nu as fi avut trup, cum as fi putut cunoaste oamenii minunati pe care i-am cunoscut pe parcursul vietii, cum m-as fi putut bucura de ei, cum as fi experimentat altfel sa fiu sora, fiica, matusa, cumnata, nepoata, verisoara, prietena, iubita…. cum as fi putut vedea, simti, gusta, pipai, mirosi, auzi…si fara trup cum as fi putut fi eu?

Multumesc si sunt recunoscatoare ca in trup fiind pot experimenta toate acestea si mai multe. Este minunat sa fii minte, trup si suflet, este o calatorie minunata in care sti, simti, experimentezi si  toate odata.
Acum ca ai aflat aceste raspunsuri mai este una foarte importanta care justifica deplin existenta prin actiune.

Ce-ti anima bucuria, ce-ti anima pasiunea?
O anima hotararea, sentimentul ca stiu ce vreau si ca fac acel ce vreau dar ceva maret, ceva care vreau cu adevarat…imi anima bucuria si pasiunea atunci  cand aflu ce vreau cu adevarat iar aceasta bucurie nu ma mai paraseste, imi da forta, imi da energie, imi da incredere, este un joc continuu intre bucurie si pasiune…ma simt implinita, ma simt fericita, ma simt iubire, simt ca si cum as zbura.

Si daca intampini bariere pe drum catre a atinge aspiratia?
Corect, aspiratia este cuvantul corect si nu dorinta…cand ai dorinte, barierele sunt de netrecut pentru ca nu ai acea bucurie amestecata cu pasiunea…cand ai aspiratii, atunci ai o forta de neimaginat, ai o putere de a trece totul, intelepciunea se activeaza instant la fel si iubirea pentru ca aspiratia vine de la ce este pur in tine…devii mai bun, mai iertator mai iubitor, devii, esti una cu sinele…esti plin de compasiune si intelegere,esti centrat, echilibrat, esti in firesc…
Nu este nimic rau in a avea dorinte insa nu uita ca implinirea lor nu iti adduce decat o satisfactie de moment, o nevoie imediata, o nevoie primara.
Aspiratiile sunt cele care dau sens fiintei aici si acum, sunt cele pentru care suntem aici, acum.
… ce bine este, de mult nu am mai simtit asta, de mult nu mi-am mai simtit aripile…pentru ca am uitat, am uitat de sine si de aspiratii care imi fac fiinta sa vibreze…

Namaste!

Oana S.
Iunie 2012

vineri, 8 iunie 2012

Ce este (auto)hipnoza?

Am scris până în acest moment o serie de articole despre hipnoză şi despre  tehnicile de folosire a hipnozei pentru a crea schimbări pozitive: de la cele obişnuite, de comportament, de eliminare a obiceiurilor nedorite şi până la cele complexe, de vindecare a unor boli “incurabile”.
Am observat că oricâte informaţii aş oferi, majoritatea oamenilor păstrează în minte (la nivel conştient sau ...subconştient) întrebarea: „Ce este până la urmă hipnoza?”
Doresc să aduc prin acest articol mai mult decât un simplu răspuns acestei întrebări: doresc să îţi arăt că cele mai frumoase, mai plăcute, mai memorabile lucruri din viaţa unui om se întâmplă... atunci când eşti  în hipnoză!
Ce este hipnoza?
Hipnoza este o stare a minţii în care facultatea critică este suspendată temporar iar sugestibilitatea faţă de informaţiile primite creşte exponenţial comparativ cu starea „obişnuită”. Astfel încât aceste informaţii selective se instalează rapid la nivelul minţii subconştiente şi devin realitate. Doar dacă persoana respectivă doreşte să le accepte!

Voi începe prin a face câteva afirmaţii. Şi apoi voi aduce argumente pentru fiecare dintre acestea:
1.    Starea de hipnoză este starea naturală a omului;
2.    Este cea mai sigură stare în care ne putem afla vreodată ;
3.    Este starea în care învăţăm cel mai bine;
4.    Este starea care oferă corpului şi minţii condiţiile optime  de regenerare şi de vindecare;
5.    Este starea care ne ajută „să fim oameni”: altfel, am fi doar nişte roboţi!
6.    Este cea mai plăcută stare în care ne putem afla;


1.    De ce este hipnoza starea naturală a omului?
Pentru că ne naştem în această stare şi rămânem aşa până la vârsta de 7-9 ani. În această perioadă învăţăm uşor şi fără efort lucruri pe care, ca şi adulţi, probabil că ne-ar fi foarte greu, dacă nu imposibil să le deprindem.
Doar pentru ca un copil să înveţe să facă primii paşi, trebuie să  folosească peste 150 de muşchi într-un tempo şi secvenţialitate perfectă. Dacă ar trebui să „înţeleagă” raţional întreaga schemă, cu siguranţă nimeni nu ar învăţa să meargă vreodată. Cu toate acestea, un copil nu îşi foloseşte „intelectul” ci capacitatea minţii subconştiente de a modela şi de a învăţa rapid, uşor şi fără efort!

2.    De ce este hipnoza cea mai sigură stare în care ne putem afla?

Pentru că atunci când ne simţim în siguranţă, mintea conştientă, raţională se poate deconecta, iar noi ne simţim bine. Atunci când ne relaxăm şi urmărim un film sau citim o carte bună ne simţim în siguranţă, iar imaginaţia noastră ne transpune în experienţa respectivă.
Atunci când suntem cu persoana iubită, factorul critic....zboară pe fereastră! Şi ne simţim în siguranţă. Pentru că suntem în siguranţă!


3.    De ce putem învăţa cel mai bine atunci când suntem în hipnoză?
Hipnoza nu înseamnă doar transă – adică o stare în care suntem cu ochii închişi. Hipnoza înseamnă suspensia temporară a factorului critic şi instalarea gândirii selective.
Atunci când suntem la un curs care ne face plăcere şi ascultăm o persoană căreia îi putem oferi încrederea, respectul şi deschiderea noastră – învăţăm mult mai uşor şi mult mai rapid! Primim informaţia respectivă fără efort – suntem pur şi simplu absorbiţi de ceea ce auzim, vedem sau simţim. În plus, reţinem mult mai uşor şi adesea, pentru totdeauna!
Secretul memoriei de lungă durată este asocierea: capacitatea minţii de a asocia o informaţie nouă cu ceea ce este deja întipărit în mintea noastră pentru a crea apoi legăturile neuronale la nivel cerebral. Această capacitate a creierului uman se numeşte neuro plasticitate.

Atunci când învăţăm într-o stare de „relaxare”, imersaţi în informaţie – creăm instantaneu asocieri şi „ancorăm” pentru totdeauna informaţia respectivă. O transformăm în cunoştinţe fundamentale, în credinţe, în abilitaţi, în comportamente şi, în final, într-o identitate. Aşa ajungem să ne alegem o profesie, o pasiune, un partener de viaţă – atunci când lăsăm mintea noastră să fie sugestibilă, impresionabilă fată de lucrurile pe care le învăţam!

4.    De ce este hipnoza o stare în care corpul se reface?

Sistemul nervos vegetativ (SNV) reglează activitatea organelor interne.
SNV are 2 componente: cea simpatică şi parasimpatică. Cele 2 componente funcţionează antagonic: adică ori este în stres, ori în relaxare (adică în refacere). O stare o anulează pe cealaltă.

În condiţii de activitate obisnuită (şi în special în cele de stres) funcţionează cu precădere componenta simpatică: muşchii se tensionează, creşte ritmul şi presiunea cardiacă. Adrenalina mobilizează energia din corp şi o orientează spre acţiune!
Sângele din viscere se mobilizează în membre pentru a lupta sau a fugi din faţa pericolului!
Ce înseamnă asta? Înseamnă că sistemul digestiv, reproducător şi imunitar sunt suprimate! Şi e firesc să fie aşa: dacă te fugăreşte un leu, ce rost mai are să mai consumi energie pentru digestie sau pentru a lupta cu o infecţie? Mai bine alergi cât te ţin picioarele şi vezi mai târziu cum rezolvi tu celelalte nevoi ale organismului tău. Nu întâmplător,  primele semne ale stresului cronic se regăsesc în problemele sistemului digestiv (ulcere, gastrite) sau în scăderea imunităţii!

Atunci când suntem în siguranţă.....ne putem relaxa. Starea de hipnoză activează componenta parasimpatica, iar organismul se regenerează şi sistemul imunitar funcţionează la capacitate maximă!
 Cu alte cuvinte, relaxarea (în special cea hipnotică) dă posibilitatea organismului să se regenereze şi să-şi restabilească starea de sănătate!

5.    V-aţi gândit vreodată ce ne face sa fim oameni?

Blaise Pascal spune că „Omul nu este decât o trestie gânditoare” . După părerea mea, aceasta afirmaţie  este parţial corectă. Cred că omul este o combinaţie extraordinară dintre raţiune şi emoţie, dintre gândire şi trăire, dintre logică şi intuiţie. Un echilibru delicat.
Pot să spun că am întâlnit persoane care încearcă să-şi reprime emoţiile, să trăiască doar cu ajutorul minţii raţionale, logice, analitice, reci. Şi pot spune că nu întâmplător au ajuns la mine – pentru că, într-un mod paradoxal, doar înţelegerea logica a unor concepte nu rezolvă problema.
Pot spune din experienţă că o persoană se simte bine (fizic, mental, emoţional şi spiritual) atunci când mintea conştientă, raţională este în acord cu trăirile, cu emoţiile din subconştient. Şi cu vibraţia spirituală înaltă din zona supraconştientului....

Însă despre supraconştient...vom discuta într-un alt articol!

6.    De ce este cea mai plăcută stare?

„Viaţa nu este măsurată în numărul respiraţiilor noastre, ci în acele momente care ne opresc respiraţia” - Hilary Cooper
Am fost odată invitat să vorbesc într-o emisiune televizată la postul 10TV despre hipnoză şi am făcut afirmaţia că cele mai frumoase momente ale vieţii noastre le petrecem în starea de hipnoză: bucuria de a primi dragostea mamei şi de a fi hrăniţi, chiar din momentul în care ne naştem, bucuria de a fi încurajaţi, ţinuţi de mână şi apreciaţi atunci când facem primul pas.
Fericirea şi exaltarea primei iubiri, pasiunea primului sărut, bucuria de a trăi toate acele momente magnifice ale vieţii noastre: de a fi prezenţi, absorbiţi total, de a simţi emoţiile, de a trăi viaţa cu pasiune.
Moderatorul emisiunii, Dan Tudor, a descris un astfel de moment al vieţii sale pe care l-a trăit „cu sufletul la gură”: golul magistral dat de Gică Hagi la Campionatul Mondial din '94. Un moment în care practic, timpul s-a oprit, gândurile s-au oprit, un moment al speranţei, al emoţiei profunde (aşa cum doar un microbist adevărat o trăieşte).
Vorbind despre acest moment l-am văzut practic retrăind exaltarea şi bucuria – din punct de vedere tehnic – o regresie hipnotică!


În final, ,,hipnoza” nu este decât un cuvânt, o etichetă fără valoare. Valoarea acesteia i-o dai chiar tu: spune-i relaxare, stare de bine, bucurie şi....dragoste!
Vorba scriitorului Marin Preda: „Dacă dragoste nu e....”

Aşadar, prietene, aminteşte-ţi cele mai plăcute momente ale vieţii tale – şi apreciază ce înseamnă hipnoza pentru tine!